≫ 

Do 13 časova vakcinisano više od 13.000 građana. Vučić: Fantastičan dan za Srbiju

U Beogradu se imunizacija protiv korona virusa obavlja na ukupno 18 punktova

  • 8
Kovid ambulanta Doma zdravlja Vračar Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Masovna vakcinacija protiv korona virusa počela je juče u Srbiji na punktovima u nekoliko gradova širom zemlje. Za sada je veliki odziv građana i sve protiče organizovano i u najboljem redu.

U Beogradu se imunizacija protiv korona virusa obavlja na ukupno 18 punktova, a jedan od njih je na Beogradskom sajmu gde se na dnevnom nivou može vakcinisati više od 1.200 građana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, obratio se građanima ovim povodom i rekao da je do danas u 13 časova vakcinisano više od 13.000 ljudi.

- Dragi narode, želim da vas obavestim da sam posebno ponosan i da sa vama podelim radost da smo od jutros do sada, do 13 sati uspeli da vakcinišemo više od 13.000 ljudi. Fantastičan dan za Srbiju! Posebno sam srećan što sam dobio izveštaje sa Beogradskog sajma da su naročito naši najstariji sugrađani bili ponosni na svoju Srbiju, na sistem koji smo napravili, na to da su čekali kratko vreme, da su dobili čaj, da su imali najbolju uslugu lekara i medicinskog osoblja i da su svi rekli da nikada svojom Srbijom nisu bili zadovoljniji - kazao je Vučić u video poruci objavljenoj na njegovom Instagram profilu @buducnostsrbijeav i dodao:

- Mi ćemo da nastavimo i sutra ćemo da pokušamo da oborimo rekord, da idemo na 30.000 vakcinisanih ljudi. Sve za zdravlje Srbije, sve za život Srbije! Hvala vam na velikoj pomoći, hvala na podršci! Živela Srbija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    20. januar 2021 | 14:24

    Pitala me majka da je prijavim online za vakcinu.. Ja joj rekao da se prijavi sama,necu da ucestvujem u tome ne ispitanom..

  • Mila

    20. januar 2021 | 14:41

    Kod mene u komsiluku Novi Beograd ima nas nekoliko preko 80 godina i svi smo se prvi dan prijavili e upravi za vakcine koje su stigle ali nas jos niko nije jos pozvao za vakcinisanje.Zvali smo Dom zdravlja prekljuce ali oni kazu da nemaju jos nikakva uputstva.Takodje oni koji su u prijavi napisali da ne mogu da izlaze iz kuce ili im je to otežano ne znaju sta njima sledi.Naravno izuzetno je dobro sto je drzava obezbedila vakcine.

  • Aleksandra

    20. januar 2021 | 14:37

    A kad cemo mi mladi sto bi da nastavimo sa svojim zivotima da dodjemo na red?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA