≫ 

Čeda Jovanović o Miki Aleksiću i onima koji ga brane

Lider LDP oštro je osudio ljude koji brane učitelja glume Miroslava Aleksića

  • 9
Hit Tvit

Printskrin: TV Pink

Lider LDP Čedomir Jovanović oštro je, gostujući u emisiji Hit tvit na TV Pink, komentarisao slučaj učitelja glume Miroslava Mike Aleksića i onih koji ga brane.

Jovanović je rekao da krivicu utvrđuje sud u koji su oštećene otišle da traže pravdu, te da treba razmišljati o odgovornosti ističući da su te devojke žrtvovale sebe.

- Imao sam svoje mišljenje o Aleksiću i rekao sam ga. Krivicu određuje sud. Te devojke su otišle pred sud i od suda traže da zaštiti njihova prava i pravdu. Ne od mene ili od vas. Ovde treba razmišljati o odgovornosti. Ove devojke su žrtvovale sebe. Mi znamo koliko smo surovi jedni prema drugima. Ja sam otac tri devojčice, a čitav život razmišljam o tome. On nije pedagog, na osnovu onoga što smo mogli da vidimo. Neka sud sudi, ali ja neću da ćutim. Progovorili su oni koji su najhrabriji. Te devojke imaju porodice iza sebe. Ja sam se borio koliko sam mogao, ali to njima nije pomoglo. One su na sebe preuzele posao koji mi nisu uradili, koji ja nisam mogao da uradim za svoju decu. Nema linča, nego su progovorili neki, dok drugi ćute - rekao je Jovanović.

On se osvrnuo i na one ljude koji brane učitelja glume.

- Ne brane oni Aleksića, već svoje pravo da vas uhvate za dupe u kancelariji, da vam stavljaju pare među sise i da ga primite, kada on hoće - rekao je lider LDP, što je na kratko izazvalo muk u studiju.

Podsetimo, Aleksića je za silovanje prva optužila glumica Milena Radulović, posle čega je on priveden. U danima koji su usledili, javilo se još nekoliko Aleksićevih učenica koje su ga takođe optužile za silovanje i seksualno uznemiravanje. Reditelj je na saslušanju u Višem sudu u Beogradu sve negirao.

Video: Milena Radulović stigla u Palatu pravde, danas daje izjavu o Miroslavu Miki Aleksiću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Regata

    24. januar 2021 | 23:57

    Ko je sve politicki subjekt i koga gradjani biraju

  • Ivan

    25. januar 2021 | 09:52

    A zasto ga nebi branio ne razumem?Osudili ste svi coveka u napred bez i jeenog dikaza osim price,a koliko vidim i jos bi se odsvde zena prijavilo da svedoci protiv njega samo da ga zatvore 30god. Naravno ,samo monstrum nije za to da se ne kazne velikim kaznama silovatelji,ali pravi silovatelji ovo mi je sve suplja prica,a svi su vec osudili coveka.Ako ih je maltretirao na casu,nije ih silovao,zna se sta je silovanje,i kako se silovanje odrazi na osobe.I jos silovao nekoliko puta,to moze samo kad te neko otme i drzi zatocenu i siluje nekoliko puta.A ti ides kuci pa se vracas oprt da te siluje i tako ponavljas nekoliko puta.I jos da niko od roditelja tih devojaka nije primetio nists cudno kad su se vratile kuci silovane????Ni jedna nije bila pod stresom ili se lose osecala da potrazi pomoc lekara,i da lekar vidi da je silovana?Malo suplja prica ,ali treba sacekati sud,nit treba coveka braniti ,a pogotovo ovako javno napadati kao sto rade citava javnost i mediji

  • Silvija

    25. januar 2021 | 01:55

    Politicar je sve dobro rekao ,nadam se samo da to nisu prazne reci,zenama u Srbiji treba pomoci i postovati ih,Sta cemo sa pevaljkama koje uzivaju da im se pare trpaju izmedju napumpanih sisa,same pravi probleme takvim ponasanjem,baksise dobijati je mozda lepo ,ali moze i bez dodirivanja .Mnogi ce lose spavati zbog Aleksica ,jer ima ih previse koji su prelazili granice pristojnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA