Najslađi oglas ikad: Devojčica (11) iz Prokuplja sama ispisala da šeta pse, nacrtala i kucu sa kapom

Prokupčani su ovih dana mogli da vide jedan od najsimpatičnijih oglasa u njihovom gradu

  • 28
Setanje pasa, oglas, prokuplje

Foot: Facebook

"Šetanje pasa: 30 min = 150 din, 1 h = 200 din, duži periodi su 250 din. Maksimum 2 h", jedan je od najsimpatičnijih oglasa na koje su građani u Prokuplju nailazili prethodnih dana.

Pored samog tekstualnog sadržaja, koji je pisan dečijom ručicom, nacrtana je i kuca sa dedamrazovskom kapicom, a i sa jedne i druge strane, crnim flomasterom iscrtana su srca.

Prokupčani su ovaj simpatičan oglas okarakterisali kao "najlepši koji su videli".

- Lepši oglas nisam videla, bravo za trud i talenat, a posebno za volju da radi i zaradi džeparac. Nadam se da će biti uspešno - napisala je jedna od korisnica Fejsbuka u stranici Prokuplje, moj grad, gde je ovaj oglas i postavljen.

Na broj telefona iz postavljenog oglasa javila nam se devojčica (11) iz Prokuplja koja nam je rekla da jako voli kuce i mace, te da je tako došla na ideju da spoji lepo i korisno - da zaradi džeparac radeći nešto što voli.

Kako dodaje, uz pomoć drugarice, oglase je zalepila na nekoliko lokacija.

Njena baka navodi da devojčica ima kućne ljubimce - i pse i mačke, kao i zeca, te da je ljubav prema životinja u njoj urođena.

- Takva je, čak i kad sretne nekog psa na ulici, podeli sa njim užinu, bar neko parče mu da. Okružena je životinjama od malena i voli ih - kaže devojčicina baka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zarko

    26. januar 2021 | 15:39

    Predivno ..... i oglas i zelja i znati da ima dece koja su lepo vaspitana i zele da zarade dzeparac ... Kapa dole i za dete i za roditelje

  • Velja

    26. januar 2021 | 15:39

    Svaka čast!

  • Zlata

    26. januar 2021 | 15:42

    Predivno ❤

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA