≫ 

Epilog do sada neviđene krađe u Srbiji: Vratio ivičnjak koji je ukrao, kamere ponovo sve snimile

- Tog muškarca su prepoznali građani, jedan od njih ga je pozvao i rekao ukoliko ne vrati ivičnjak na mesto, da će otkriti njegov identitet - otkrio je jedan građanin Prijepolja

  • 25

Snimak sa društevnih mreža koji pokazuje nesvakidašnju krađu kad jedan muškarac iz Prijepolja izlazi iz automobila i krade ivičnjak obišao je Srbiju. To je izazvalo lavinu komentara u Prijepolju, a sada je ta priča dobila i svoj epilog.

- Tog muškarca su prepoznali građani, jedan od njih ga je pozvao i rekao ukoliko ne vrati ivičnjak na mesto, da će otkriti njegov identitet i snimak postaviti na bilbord u centru Prijepolja - rekao je za RINU jedan građanin.

Izgleda, da je pretnja ipak urodila plodom, pa su danas sigurnosne kamere opet zabeležile istog muškarca kako vraća ivičnjak i uklapa ga u ostatak trotoara.

Prijepolje, vraća ivičnjak Muškarac vraća ivičnjak i uklapa ga u ostatak trotoara - Foto: Rina.rs/Društvene mreže

Da je Prijepoljac zaista imao nameru da uzme ivičnjak pokazuje i njegova prethodna pripremnljenost, jer je tokom krađe iz gepeka izvadio rezervnu gumu kako ne bi bio sumnjiv prolaznicima, a ne beton je stavio prostirku.

(Telegraf.rs/RINA)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stena

    12. februar 2021 | 15:32

    Uzeo covek kalup sad ce da pravi sam

  • Jana

    12. februar 2021 | 15:27

    Moze li neko da mi objasni sta covek moze da radi sa ivicnjakom i zasto je doslo do toga da ga neko krade?

  • Mladen

    12. februar 2021 | 17:00

    Ivicnjaci se ne mogu ukrasti ako su ugrađeni po propisu, oni idi na polu suvi beton, sa strane se stavlja podgrada od 8 Cm, izmedju ivicnjaka je fugna od 2 Cm. Nestručno i nekvalitetno uradjeno , ivicnjak je bio na izvolte , bolje se baviti kvalitetom uradjenog posla , imate teme koliko hoćete, sahtovi svi potonuli , asfalt se sleze a to je sve nekvalitetno odradjeno Kad se uradi nova ulica , asfaltira, garancija dve godine ? Gde to ima? Ko još radi ulicu ili nadogradnju sa tolikim rokom garancije dve godine , ej dve godine? Pa na farmerice je veća garancija !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA