≫ 

Korona žurke širom Srbije: Prekinuta proslava punoletstva, pisane i kazne

Rođendanska žurka je inače organizovana u privatnom stambenom objektu u selu pored Rasine, a otkrivena je od Komunalne milicije prema prethodnoj prijavi

  • 7
Komunalna policija kontrola beogradskih splavova splavovi Foto: ATA Images

Komunalna milicija iz Kruševca prekinula je sinoć oko 23.30 sati uz asistenciju pripadnika Policijske stanice proslavu 18. rođendana u selu Jablanica.

Prema odredbama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti za 40 zatečenih osoba napisan je prekršajni nalog za jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 5.000 dinara.

Rođendanska žurka je inače organizovana u privatnom stambenom objektu u selu pored Rasine, a otkrivena je od Komunalne milicije prema prethodnoj prijavi, prenosi Kurir.

Nezakonito okupljanje građana u suprotnosti je sa zakonskim propisima i zaključcima Kriznog štaba Srbije i Gradskog štaba za vanredne situacije grada Kruševca, a kažnjivo je jer je održano u uslovima epidemije virusa korona.

Video: Razbijanje žurke: U Musk mashine klubu na Tašu bilo preko 700 osoba, komunalna izbacuje ljude

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tooo

    14. februar 2021 | 14:27

    Živi narode!!!!!!

  • Cc

    14. februar 2021 | 14:27

    Bravo narode

  • Srbistan

    14. februar 2021 | 16:29

    E moja stoko, sve bi ja njih i vas koji bi da "zivite" u kombinezon i u crvenu zonu na po tri meseca, da vidite sta vasa "odgovornost" i "uzivanje u zivotu" prouzrokuje ili moze da zadesi vase ukucanje ili prijatelje. Nikada se mi opametiti necemo. Ovde kod nas u Loznici i okolini ima bar 10 lokala koji skoro svaki dan krse propise ali imaju coveka iznutra koji dojavi kad krecu u akciju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA