≫ 

Dejan je sredio kuću, rekao ocu gde je ključ od auta i otišao: Porodica za njim traga već 8 dana

- On niti je bio alkoholičar, niti kockar, nije imao ni bankarske dugove, nije imao problem sa ljudima, nikom se nije zamerio. Ne znam koji razlog može da bude - objašnjava Dejanov brat

  • 6
DEJAN Mihajlović

Foto: Privatna arhiva

Dejan Mihajlović (50), iz sela Vojnegovac kraj Pirota je, pre nego što je izašao iz kuće, obavestio oca gde je ostavio ključeve od kola, pospremio je kuću, izašao i više se nije vratio, porodica ga traži već osmi dan. O Dejanovom nestanku obaveštena je i policija.

Iz kuće je izašao u nedelju popodne, 7. februara, oko 17 sati. Pet dana se nije pojavljivao na poslu, a prema rečima njegovog brata, ocu je rekao da ide na "neku obuku za posao u Niš". Kako kaže, čuo se sa Dejanovom koleginicom koja mu je rekla da nije trebalo da ide na ikakvu obuku i da nije dolazio na posao.

- Plan je da ga sutra tražimo u široj i bližoj okolini, pa ćemo da vidimo... Policija kaže da nije prelazio granične prelaze. Čuli smo se u subotu uveče, normalan razgovor, kao i svakog puta, obavezno bismo se čuli svaka dva, tri dana.

Ništa mi nije ukazivalo da će ovako nešto da se desi, nikakve suicide misli.

Posle ga nisam zvao, imao sam neki posao, a on je rekao da je umoran, rekoh da ga pustim malo da odmori. Sad je nedostupan  - kaže Dejanov brat koji živi u Vranju za Telegraf.

Dejan, kaže njegov brat, nije imao problema, živeo je sam, sa ocem. Na novom poslu je počeo da radi pre dvadesetak dana, a bratu je rekao da mu posao težak, da nije siguran da li će se uklopiti i da će da radi još jednu nedelju, pa će da vidi.

- Auto je ostavio, a svugde je išao autom. Kuću je sredio, ispustio vodu iz bojlera, iz kupatila... Sve to što je uradio pre nego što je otišao ukazuje na to da ne planira da se vraća, bar na neki period. Da l' je negde pobegao, on nije dete, 50 godina ima, nikad nije negde otišao da se makar meni ne javi porukom - priča Dejanov brat i napominje da otac nije video šta je Dejan nosio od odeće.

- Ocu je ostavio i dokumentaciju od auta, do kad je registrovan, zalepio na neka vrata, kao i kad otac treba da ide da produži socijalno osiguranje, kome da se obrati tačno, u martu.

On niti je bio alkoholičar, niti kockar, nije imao ni bankarske dugove, nije imao problem sa ljudima, nikom se nije zamerio. Ne znam koji razlog može da bude - objašnjava Dejanov brat.

On napominje da će se u potragu za Dejanom uključiti i radio amateri. Da saznamo bilo šta, kaže brat.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    15. februar 2021 | 19:45

    Daj Boze da je ziv i zdrav.

  • Niki

    15. februar 2021 | 21:47

    Neka se raspitaju po selu?

  • Sven

    15. februar 2021 | 23:26

    Ko zna šta se u duši ovog čoveka dešavalo i kakvu je muku duboko sakrio u sebi (daj bože da je za nekom ženom otišao i da muke nema)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA