≫ 

Najzad lepa vest, mala Anika se oporavila: Na put u Budimpeštu trebalo bi da krene uskoro

Put na lečenje u Budimpeštu bio je odložen zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja

  • 2
Anika Manić Foto: Facebook/Za Anikin dug i lep život

Gornji Milanovac i Srbiju početkom januara rastužila je vest da dvogodišnjoj Aniki Manić zbog teškoća sa disanjem je odložen put za Budimpeštu. Devojčica koja nas je ujedinila, u tom trenutku, nije bila spremna za odlazak na terapiju.

Naime, njeni roditelji tada su na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život" saopštili da je devojčica previše slaba za put.

Međutim, oni danas na pomenutoj stranici obaveštavaju da se devojčica za ovih mesec dana oporavila od infekcije koju je imala u januaru.

- Prošlo je mesec dana od kako je Anikin put na terapiju odložen. Mesec pun iščekivanja, nestrpljenja, strepnje. Ali i pun lepote - naveli su oni.

Prošlo je mesec dana od kako je Anikin put na terapiju odložen. Mesec pun iščekivanja, nestrpljenja, strepnje. Ali i pun...Posted by Za Anikin dug i lep život on Среда, 17. фебруар 2021.

- Anika se oporavila od infekcije koju je imala u januaru i koja nas je izbacila iz 'normalnog' (ako tako možemo da kažemo) toka života. Sada je ponovo stabilna i nadamo se da će tako ostati još ovaj jedan dugi zimski mesec. Mnogo nam je vesela, radoznala i uživa u snegu kad god se ukaže prilika. Nadamo se da će još jedan mesec brzo proći, da nas neće iznenaditi opet neka infekcija, i da ćemo se za mesec dana javiti sa najlepšim vestima - stoji u objavi na Fejsbuk stranici "Za Anikin dug i lep život".

- Čekamo doktore da se jave u martu, pa da krenemo sa ponovnim testiranjima i pripremama za terapiju. Hvala vam što mislite na našu Aniku, što nam šaljete pozitivnu energiju da istrajemo, što ste nam pokazali da su čuda moguća. Super Anika vam šalje snežne pozdrave - dodaje se u objavi.

Video: Sramni potezi! Na meti kradljivaca kutije za pomoć deci kojoj je novac potreban za lečenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA