≫ 

Danas dan žalosti u Požegi zbog smrti dvoje mladih: Jovanu i Uroša ubila struja, stradali zajedno

Jovana (30) iz Ježevice i njen momak Uroš (29) iz Visibabe kod Požege, nastradali su najverovatnije od strujnog udara u kupatilu nedovršene vikendice u selu Kremna nadomak Užica

  • 2
Pozdega, zastava na pola koplja

Foto: Tanjug/Dragan Kujundzic,Youtube/Srbija u kadru

U Opštini Požega danas je Dan žalosti povodom tragične smrti građana opštine Požega, Jovane Jovanić i Uroša Đorđevića.

- Državni organi i organi lokalne samouprave, organizacije i druga pravna lica koja ističu zastavu, dužna su da zastavu Republike Srbije i zastavu opštine Požega, spuste na pola koplja - navodi se u saopštenju opštine i dodaje:

-  Radiodifuzne organizacije za informisanje na teritoriji opštine Požega, dužne su da u svojim programima emituju Odluku o proglašenju Dana žalosti, da umesto emisija zabavnog karaktera, emituju muziku i emisije prikladne Danu žalosti i da programsku šemu usklade sa Danom žalosti.

Jovana (30) iz Ježevice i njen momak Uroš (29) iz Visibabe kod Požege, nastradali su najverovatnije od strujnog udara u kupatilu nedovršene vikendice u selu Kremna nadomak Užica. Tragedija se dogodila u utorak, a beživotna tela je u večernjim časovima pronašao rođak, nakon što je primio poziv od majke stradalog mladića, koja je tokom dana sina bezuspešno pokušavala da dobije telefonom.

Video: Ostavio je dete da leži na putu pola sata: Porodica poginulog mladića kod Doljevca zavijena u crno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    18. februar 2021 | 08:50

    Laka im zemlja...

  • Markenburg

    18. februar 2021 | 09:14

    Sta da se kaze,jadni roditelji te dece,umirace od bola sto ih nema,a sve to zbog nepostovanja onog:KAD SE TUSIRATE ISKLJUCITE BOJLER OBAVEZNO da su iskljucili BOJLER NE BI NI STRADALI,a mozda i nije bojler,na kraju STRUJA JE OPASNA ZVERKA i posledice struje su EVO KAKVE...LAKA IM ZEMLJA nek ih cuvaju Andjeli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA