Majku nestalog Nišlije pozvao Beograđanin: Jovan viđen u Mirijevu?

- Upravo su me pozvali iz policije i tražili broj telefona tog čoveka, kako bi oni proverili tu dojavu – kazala je zabrinuta majka

  • 11
Jovan Cvetkovic Foto: Privatna arhiva

Potraga za osamnaestogodišnjim maturantom niške Umetničke škole Jovanom Veselinovićem koji je sinoć nestao na Bulevaru Nemanjića, proširiće se na područje Beograda nakon dojave da je mladić navodno viđen u prestonici.

Ovu informaciju potvrdila je Jovanova majka Milica Cvetković, koju je ova vest ohrabrila s obzirom na to to da strahuje da mu se dogodilo nešto loše, jer nije imao razloga da ode od kuće.

- Jedan čovek me je večeras pozvao i kazao da je Jovana video u Mirijevu. Prepoznao ga je na osnovu fotografija objavljenih u medijima. Upravo su me pozvali iz policije i tražili broj telefona tog čoveka, kako bi oni proverili tu dojavu – kazala je zabrinuta majka.

Kaže da bi bila presrećna ako bi se ustanovilo da joj je sin zaista u Beogradu, bez obzira na to što joj se nije javio.

- Zaista ne znam zbog čega bi otišao u glavni grad, možda je nekog upoznao, možda je neka devojka... Nije važno, samo da je živ i zdrav – rekla Milica.

Ona je sina poslednji put videla juče oko 16 sati kada je otišao kod druga koji živi u blizini njihovog porodičnog doma u ulici Branka Miljkovića, da igraju igrice na računaru.

Celu noć pokušavala da ga dobije

- Oko 21.30 sati sam ga pozvala telefonom, pitala sam ga kad dolazi kući.. On me je tada pitao da li može sledeće nedelje da napravi žurku iznenađenja za drugaricu u našoj kući povodom njenog osamnaestog rođendana. Očekivala sam ga da dođe, a kako ga nije bilo najpre sam mu slala poruke da dođe taksijem jer je padala kiša a onda sam ga pozvala.

Kako se nije javljao, telefonirala sam njegovom drugu koji mi je kazao da je krenuo kući, te da će prvo ispratiti drugaricu. Zvala sam i nju telefonom oko 23 sata, ona mi je kazala da je krenuo kući. To je samo na desetak minuta od nas, očekivala sam da će ubrzo stići, ali ga nije bilo. Celu noć sam pokušavala da ga dobijem, od jutros od četiri sata je nedostupan – priča zabrinuta majka.

Kaže da je Jovan normalno dete te da nije imao razloga da ode od kuće.

- Ti dečaci sa kojima je igrao igrice su dobri momci, znam da je tamo bilo sve u redu. Uopšte, Jovan je dobro dete, ide u Umetničku školu, nema nikakvih problema, nema devojku, nedavno smo mu proslavili 18 rođendan, živimo normalno, lepo se slažemo.

Razvedena sam, otac mu živi u Švajcarskoj, odmah sam ga kontaktirala, i on je veoma zabrinut. Sa njim imam normalan odnos bez obzira što više ne živimo zajedno, staramo se o deci, sve je u redu – objašnjava Milica.

U niškoj Policijskoj upravi rečeno je da je mladićev nestanak prijavljen sinoć oko ponoći te da se intenzivno radi na njegovom pronalasku.

Mnoge Nišlije se uključile u potragu

Jovan je u trenutku nestanka na sebi imao crnu duksericu, farmerice, crne patike i tamnu jaknu.

Nakon vesti o nestanku mladića u potragu za njim uključile su se mnoge Nišlije. Grad je oblepljen plakatima sa njegovom fotografijom, a apel za pomoć u rasvetljavanju njegovog nestanka deli se na društvenim mrežama. Bez obzira na intenzivnu potragu, za sada nema nijedne pouzdane informacije gde bi Jovan mogao biti. Svi koji nešto znaju o njemu mogu se javiti njegovoj majci Milici na telefon 063/7312987 ili policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    18. februar 2021 | 23:05

    Trebalo je da taj čovek iz Mirijeva, diskretno, prati momka i da vidi gde ulazi pa da odmah pozove policiju i provere ko je, možda samo liči a možda je on, došao kod devojke / što bi bilo najbolje /. Nadam se da će se javiti, što pre, uplašenoj porodici,

  • @@@

    18. februar 2021 | 22:15

    Komentar njegovog druga je da mu je Jovan rekao da ima devojku u Beogradu...moguće i da upoznao neku preko neta i krenuo kod nje

  • NI-1

    18. februar 2021 | 21:43

    Nema tu ničeg čudnog,sa juga svi se kreću prema BG-om pašaluku gde ima bar malo neke civilizacije,hoće da pobegnu iz tog sivila ruina ali mladić je trebao bar da se majci javi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA