≫ 

Vozač kamiona divlja kroz Sićevačku klisuru: Pretiče kolonu vozila u tunelu

Inače, samo na deonici od Proseka do Crvene Reke od 2017. do 2019. godine zabeležena su dva udesa sa poginulim licima i čak 12 sa teško povređenim

  • 13
Sićevačka klisura Printskrin: Youtube/Imperator_SV

Puna linija, tunel, kiša, uska Sićevačka klisura i jedna tempirana bomba za volanom - vozač kamiona koji preti da doslovno pokosi sve pred sobom.

Jer, kako drugačije nazvati čoveka koji na jednoj od najopasnijih delova magistralnog puta Pirot - Niš pretiče kolonu automobila na ovakav način?

Kamion, koji bi trebalo da se kreće sporije, a čiji vozač kao profesionalac da bude i obazriviji, koristio je traku suprotnog smera kao da je reč o brzoj traci na auto-putu, samouvereno gazio papučicu gasa kroz tunel, na zaprepašćenje vozača koji je to sve snimio i objabio na jutjubu.

Inače, samo na deonici od Proseka do Crvene Reke od 2017. do 2019. godine zabeležena su dva udesa sa poginulim licima i čak 12 sa teško povređenim. Reč je o deonici kroz klisuru, koja nosi ni najvviše opasnosti - zbog odrona, tunela, krivina...

Video: Sve je više mladih koji voze ekstremno brzo i time ugrožavaju svoju bezbednost i bezbednost drugih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamiondžija

    1. mart 2021 | 11:07

    Ovo nije za zatvor nego za vešanje.

  • Milena

    1. mart 2021 | 11:55

    Jedna budala na auto putu umalo da mi samelje celu porodicu. Kucao je poruke... Vozaci kamiona i autobusa su atomske bombe za volanom. Za njih trajno oduzimanje dozvole.

  • Milosavljevic milun

    1. mart 2021 | 11:54

    Oduzimanje dozvole na 100 godina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA