≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 2. mart 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 10
Prelistavanje

Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 2. mart 2021. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    1. mart 2021 | 21:56

    Ako je tako šta čeka sa ostavkom predsednika FSS?

  • Čiča

    1. mart 2021 | 23:01

    Sram ih bilo. Spremali atentat na najboljeg precednika. Skotovi udarili na poštenog čoveka. Duša od čoveka.

  • Nebojša

    1. mart 2021 | 22:44

    Na zalost istina je da je tom biznismenu Kokeza namestao tendere i da ih nije dobijao sto je visok, lep i plav, sto je sposoban i ima i kvalitet i cenu. Ni najmanje. A sve ostalo o Kokezi je naravno tacno. Oni koji dobijaju tendere zaborave kako su ih dobili, a onda nastupaju oni koji traze "svoje" pare. A takvi "sposobni" ne bi ni postojali da im nije omoguceno da zgrnu milione evra. I bas takvi su zlo za drzavu, nista manje nego i Belivuk, sta vise vece su zlo. Sada se peru da su bili primorani da daju pare i IMALI SU ODAKLE DA DAJU 2 MILIONA EVRA, pa sami prosudite koliko su zaradili, a finansirali su SVE PROTIV VUCICA. Sada se pojavljuju kao nevinasca. I pogledajte politicare koji naprasno izlaze u javnost a iz SNS. Samo bi neko trebao da ih pita koliko su para dali za rusenje Vucica i da li su spremni za poligrafsko ispitivanje i da li su i sami pomislili da su jaci od Vucica na osnovu veza sa Britanskim i Ameickim ambasadorima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA