≫ 

Bojana je samohrana majka koju možete videti i iza šlema sa fantomkom: Ima 30, poštuju je starešine

Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom

  • 20
MUP Foto: Facebook/Министарство унутрашњих послова Републике Србије

MUP je povodom predstojećeg praznika 8. marta, odlučio da predstavi nekoliko svojih pripadnika nežnijeg pola. Danas su pokazali kako jedna Bojana ne skida osmeh s lica - ona gaji dvoje dece, samohrana je majka, a u MUP radi izuzetno odgovoran posao.

- Naše koleginice iz Ministarstva unutrašnjih poslova dokazuju da je moguće da savremena žena, ako to želi, može podjednako biti uspešna poslovna žena i posvećena majka - objavili su na Fejsbuku.

"Bojana Jovanović iz Mladenovca, ima 30 godina. Zaposlena je u PJP Policijskoj brigadi, četvrtoj operativnoj četi, prvog operativnog bataljona od 2012. godine. Birajući svoj poziv, vodila se srcem, željama i mladalačkim entuzijazmom. Noseći sav teret policijskog posla i opreme, maksimalno je posvećena zadacima.

Kolege i starešine je neizmerno poštuju. Trudeći se da svoja znanja unapredi, 2019. godine stekla je sertifikat National escort Officers training for Collecting Return Operations by Air. Samohrana je majka sedmogodišnje Mie i petogodišnjeg Vuka. Bojana u životu postavlja prioritete, usklađuje obaveze, organizuje raspodelu dužnosti i radi punom parom. Na poslu ne prestaje da bude majka, kod kuće ne prestaje da bude uspešna poslovna žena. To nisu odvojene uloge, to nisu dve žene u njoj - jednostavno to je ona".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA