≫ 

Štab za vanredne situacije u ovom gradu u Srbiji apeluje da se poštuju mere tokom Zadušnica

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije apeluju građanima da na grobljima drže distancu i nose maske

  • 1
Zadušnice žena groblje sveća

Foto: Shutterstock

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju, Gradski štab za vanredne situacije na teritoriji grada Kraljeva, uoči velikih (zimskih) zadušnica, koje se obeležavaju u subotu, 6. marta, apelovao je na Kraljevčane da se ponašaju odgovorno kako bi zaštitili i svoje i zdravlje svojih najbližih.

Iz Gradskog štaba apeluju na sugrađane da se prilikom odlaska na groblje maksimalno pridržavaju epidemioloških mera koje su propisale nadležne republičke institucije u cilju sprečavanja pojave i širenja epidemije zarazne bolesti "Kovid-19" - da se ne okupljaju u velikim grupama, da održavaju fizičku distancu i da nose maske.

Podsećamo, u Nišu je, zbog velikog porasta broja zaraženih, skrenuta pažnja na pridržavanje epidemioloških mera - zabrana okupljanja više od pet osoba na otvorenom, držanje fizičke distance ili obavezno  nošenje maske.

Video: Brnabić: Danas vakcinisan milioniti građanin Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    4. mart 2021 | 22:50

    A nas ako se sete, sete! Evo pise se o Kraljevu, grad koji je unisten, sve sto je moglo da se upropasti obavljeno je bez greske! Pisite malo o Mataruskoj Banji i stanju tamo, sto pisete o nekim glupostima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA