≫ 

Vreme se kvari, sunce će oterati kišni oblaci: Na planinama moguć i sneg

Minimalna temperatura od -1 na jugoistoku do 5 stepeni na severozapadu Srbije, maksimalna dnevna od 1o na severozapadu do 17 u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije

  • 0
Kišni oblaci nad Novim Sadom

Foto:Tanjug/Jaroslav Pap

Na severu i zapadu Srbije povećanje oblačnosti, a krajem dana i tokom večeri očekuje se kiša.

U ostalim predelima Srbije nakon vedrog i hladnog jutra, ponegde sa maglom i slabim mrazem, tokom dana pretežno sunčano, uz povećanje oblačnosti do kraja dana, a u toku noći kiša se očekuje i u centralnim predelima.

Na planinama se u toku noći očekuje sneg. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar, do kraja dana u skretanju na severozaoadni. Minimalna temperatura od -1 na jugoistoku do 5 stepeni na severozapadu Srbije, maksimalna dnevna od 1o na severozapadu do 17 u centralnim, istočnim i jugoistočnim predelima Srbije.

U Beogradu nakon vedrog jutra, tokom dana povećanje oblačnosti, a u toku večeri i noći očekuje se kiša. Duvaće umeren do pojačan jugozapadni vetar, do kraja dana u skretanju na severozapadni. Minimalna temperatura 5, maksimalna dnevna 15 stepeni.

Vreme

Printskrin: RHMZ

U Srbiji sutra ujutro i pre podne oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a uslova za susnežicu i sneg biće ponegde i u nižim predelima centralne, zapadne i jugozapadne Srbije. Pre podne u severnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima Srbije očekuje se razvedravanje. Maksimalna temperatura od 5 do 9 stepeni.

U nedelju i ponedeljak jutro vedro i veoma hladno, uz slab do umeren, ponegde i jak mraz, a ponegde se očekuje i magla. Tokom dana sunčano i prohladno. Maksimalna temperatura u nedelju od 6 do 10, a u ponedeljak od 10 do 14 stepeni. U utorak u severnoj polovini Srbije suvo sa sunčanim intervalima, a u južnoj polovini se očekuje kiša, na planinama susnežica i sneg.

U Beogradusutra nakon oblačnog jutra sa kišom, tokom prepodneva razvedravanje, pa se u nastavku dana očekuje sunčano. Maksimalna temperatura do 7 stepeni. U nedelju i ponedeljak jutro vedro i veoma hladno, uz mraz i maglu, a tokom dana sunčano. Maksimalna temperatura u nedelju do 8, a u ponedeljak do 12.

U utorak sunčano.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA