≫ 

U ova 4 grada u Srbiji sve škole prešle na onlajn nastavu: Loša situacija i povećan broj obolelih

Ukoliko je u nekoj lokalnoj samoupravi epidemiološka situacija toliko loša, na predlog lokalnog Kriznog štaba, a uz saglasnost Ministarstva prosvete, sve škole mogu da pređu na onlajn nastavu

  • 2
Dete, deca, maska, škola, koronavirus Foto: Tanjug/AP

Sve osnovne i srednje škole u Paraćinu, Ćupriji, Kuli, Vranju prešle su na onlajn nastavu zbog loše epidemiološke situacije i povećanog broja novozaraženih virusom korona, podaci su Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Nastavu na daljinu prate i osnovci i srednjoškolci svih škola u Surdulici, izuzev tri osnovne škole u Božici, Klisuri i Vlasini Okruglici.

U Negotinu i Aleksincu su gimnazije prešle na onlajn nastavu, a u Školskoj upravi Kosovska Mitrovica nastavu na daljinu prate đaci u tri srednje škole: Tehnička škola - Kosovska Kamenica, Elektrotehnička škola "Mihajlo Pupin'' iz Sušice i Ekonomska škola iz Dragaša.

Ukoliko je u nekoj lokalnoj samoupravi epidemiološka situacija toliko loša, na predlog lokalnog Kriznog štaba, a uz saglasnost Ministarstva prosvete, sve škole mogu da pređu na onlajn nastavu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đoda

    5. mart 2021 | 14:45

    I šta sada, u ostalim mestima se čeka zaraza da se prekine škola?!

  • Mara

    5. mart 2021 | 17:16

    Je**e lud zbunjenog! I osnovci u Beogradu prenose covid. Mojoj drugarici je sin doneo iz škole, razoleli se otac, majka, ćerka i njihov drugi sin. A dete je 4-ti razred. Serete mnogo! Ili nas zatvarajte ili nas ostavite na miru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA