≫ 

"Na 7 ili 10 dana zatvoriti sve objekte, ne samo kafiće i restorane. Lečenje košta na hiljade evra"

Ekonomski momenat ne može biti argument da se ostavi da rade objekti, jer Srbija za lečenje svakog kovid pacijenta daje na hiljade evra na dnevnom nivou, rekao je Janković

  • 71

Zamenik direktora niškog Kliničkog centra i koordinator kovid bolnica u Nišu Radmilo Janković kaže da se svi objekti, gde postoji mogućnost širenja zaraze, moraju zatvoriti na nedelju ili deset dana.

On je uoči sednice Kriznog štaba rekao da je Srbija na dobrom putu, što se tiče vakcinacije, da sa druge strane raste broj zaraženih i obolelih, te da rešenje mora da se nametne da bi se izašlo iz začaranog kruga.

- Na nedelju ili deset dana treba zatvoriti sve objekte, ne samo kafiće i restorane, već zatvoriti sve objekte gde postoji mogućnost da se zaraza širi - rekao Janković za Tanjug.

On je naveo da ekonomski momenat ne može biti argument da se ostavi da rade objekti, jer Srbija za lečenje svakog kovid pacijenta daje na hiljade evra na dnevnom nivou.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BB

    5. mart 2021 | 15:23

    Dosta više lupetanja i zatvaranja dajte ljudi da se radi meni malo i 24h koliko treba da zaradim za ovu državu a oni samo zatvaranje. neka mi uplate za radnike i mene plate, doprinose, kiriju i neka zatvore 12 meseci. PRC!!!

  • Cc

    5. mart 2021 | 15:05

    Pola Evrope se zatvorilo i sta je to donelo?

  • Ji

    5. mart 2021 | 15:29

    HAJDE PROBAJ DA ZATVORITE,SAMO TO CEKAMO.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA