Radovi na "Milošu Velikom" kod Preljine, zatvorene zaustavna i vozna saobraćajna traka

Takođe, na delu puta Ljig - Takovo, u smeru ka Čačku, izvode se radova na ITS opremi, u tunelu Brančić, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka

  • 0
Autoput Foto: RINA

Na auto-putu "Miloš Veliki" kod petlje Takovo - Preljina, u smeru ka Čačku, do 30. aprila u toku su radovi na izgradnji stanice za snabdevanje gorivom "Sokolići 1". Zbog radova za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Takođe, na delu puta Ljig - Takovo, u smeru ka Čačku, izvode se radova na ITS opremi, u tunelu Brančić, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Zbog radova na toj deonici nadležni apeluju da svi vozači poštuju signalizaciju i budu na oprezu.

Da podsetimo, pre nekoliko dana na mreži "Tviter" pojavio se snimak na kome se vidi kako veliki broj vozila na auto-putu "Miloš Veliki" kreće u suprotnom smeru.

Na snimku se vide i vozila koja se kreću unazad.

- Šest traka u jednom smeru. Neko vozi napred, neko vozi nazad. Ovde se više ništa ne kapira - čuje se na jednom od video zapisa koji je nastao na ovom auto-putu.

Ljudi u komentarima pisali su da je do vožnje u kontra smeru došlo upravo do zatvaranja jednog od tunela, što je navodno zbunilo vozače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA