Još jedan lekar izgubio bitku od kovida: Preminuo dr Aleksandar Milosavljević iz bolnice "Sokobanja"

Pre samo oko dve nedelje bitku sa koronom u 45. godini izgubio i medicinski tehničar bolnice ''Sokobanja'' Ivan Milojević

  • 17
Sokobanja Specijalna Bolnica Foto: Facebook/Sokobanja Specijalna Bolnica

Aleksandar Milosavljević, lekar specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti "Sokobanja" koja je u kovid sistemu, preminuo je od posledica kovida 19, izjavila je danas direktorka te bolnice Vesna Milanović.

Milosavljević (58), lekar internista, kako je rekla, preminuo je u petak, a bio je dugogodišnji radnik bolnice ''Sokobanja'', piše Tanjug.

Prvo se lečio u bolnici gde je i radio, ali je usled pogoršanja stanja prebačen u kovid bolnicu u Kruševac gde je i preminuo, dodala je Milanovićeva.

- Njegova smrt veliki je gubitak za čitavo zdravstvo, ali pre svega za sve nas koji smo izgubili sjajnog kolegu i dobrog čoveka. Uprava bolnice izražava duboko i iskreno saučešće porodici i najbližima - navodi u izjavi dr Vesna Milanović.

Ističe da je Aleksandar Milosavljević iza sebe ostavio dva sina, suprugu, majku i sestru.

Podseća da je pre samo oko dve nedelje bitku sa koronom u 45. godini izgubio i medicinski tehničar bolnice ''Sokobanja'' Ivan Milojević.

Video: Poslednji pozdrav za doktora Lazu: Nišlije se uz Marš na Drinu oprostile od omiljenog lekara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Margit

    10. april 2021 | 21:13

    Iskreno saucesce porodici preminulog doktora, licno mi je cenjeni doktor u avgustu 2019 ukazao strucnu medicinsku pomoć jer sam se javila sa tegobama, bez uputa i osiguranik sam drugog SIZa. Spasao me je teskih bolova, a mozda i zivot.Osecam veliku tugu i nemam reci da iskazem. Pocivaj u miru veliki strucnjace,i dobri covece.

  • Aleks

    10. april 2021 | 20:47

    Ja stvarno ne razumem kako je moguce da je u Srbiji preminulo toliko med radnika... Ovde u Izraelu nije preminuo nijedan a ima oko 6300 preminulih ukupno...Stvarno mi je zao😪

  • Tuga!!!

    10. april 2021 | 19:49

    Umiru nam trudnice i nerodjena deca, deca, mladi, lekari, hronicni bolesnici... Drzavo reaguj! Narode reaguj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA