≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za ponedeljak, 12. april 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 9
Naslovne strane, Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za ponedeljak, 12. april 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Licemerka

    11. april 2021 | 21:56

    Odoh da kuntam 😴. Znam da vam svima nedostajem.😂

  • SKC

    11. april 2021 | 21:39

    Čitaćemo crnu i hroniku politike,sve je interesantno za oni koji to vole .

  • NS

    11. april 2021 | 22:35

    Gledam veceras "Hit Tvit" gde su gosti i nasa premijerka. Jako sam zadovoljna njenim odgovorom na pitanje ' Da li se u Srbiji treba doneti odluka o obaveznom vakcinisanju". Odgovorila je NE. Meni je dosta ministra za zdravstvo koji neprestano preti tom odlukom. Ko je on da odlucuje o sedam miliona ljudi . Jos kaze da obavezno se moraju vakcinisati svi zdravstveni radnici.Zdravstveni radnici ga uopste ne podnose zbog njegovog drskog stava, ni oni koji su vakcinisani ni oni sto nisu. Bila sam u jednoj zdravstvenoj ustanovi i slusala njihov komentar. Svi su bili jedinstveni u stavu da ako ministar donese takvu odluku da ce oni svi redom dati otkaz, pa neka on odgovara narodu. Nije on najpametniji doktor. Imamo mi mnogo pametnijih. Ja nisam antivakcinas. U zivotu sam primila sve vakcine i ja i moja deca. Sada smo svi u porodici prelezali koronu. Ne mislim da se narod ne treba vakcinisati, naprotiv, ali sam protiv uvodjenja bilo kakve prisile. Ministru bi bolje bilo da pazi sta govori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA