≫ 

Akcija policije u Podrinju, nakon ubistva na autobuskoj stanici: Nađeno 70 migranata

Biće prebačeni u Preševo

  • 7
Migranti policija Printskrin: Youtube/RTS

Policija je na više lokacija u Loznici, Banji Koviljači i Ljuboviji pronašla 70 migranata, stranih državaljana bez dokumenata, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Migranti su sa dva autobusa prevezeni u Prihvatni centar u Preševu, gde će im biti obezbeđen adekvatan smeštaj.

Pripadnici policije u Šapcu će i ubuduće nastaviti da sprovode sve mere i radnje iz nadležnosti kako bi očuvali stabilan javni red i mir na teritoriji Mačvanskog upravnog okruga i istovremeno sankcionisali svako kršenje zakona, navodi se u saopštenju, prenosi Tanjug.

Podsetimo, pre samo dva dana, na autobuskoj stanici u Banji Koviljači dogodilo se ubistvo kada je migrant izboden nožem nasmrt.

Loznička kriminalistička policija je posle intenzivne potrage pronašla i uhapsila državljanina Pakistana K. S. A. (30), zbog sumnje da je noćas ubio migranta iz Avganistana (23) u Banji Koviljači.

Kako je "Telegraf" objavio, migranti su se prvo posvađali i potukli na autobuskoj stanici u Banji Koviljači, a onda je K. S. A. potegao nož.

Teško ranjeni mladić je prebačen u bolnicu u Loznici gde je preminuo.

Osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje i on će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA