Žena koja je puzala na predavanju profesora Boričića: Napravila sam malu neprijatnost mužu

Prof. Boričić rekao je ranije da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama

  • 9
Predavanje Printskrin: Twitter/Neguj mo srbski

Zdenka Boričić, supruga Ivana Boričića, profesora na Medicinskom fakultetu, koja je neočekivano suprugu upuzala u kadar dok je držao onlajn predavanje, rekla je da joj je dosta neprijatno zbog ovog događaja koji je nasmejao brojne korisnike društvenih mreža.

Naime, Zdenka je sa profesorom bila u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala da izađe iz prostorije, pa je, ne želeći da ga ometa, to pokušala da izvede na diskretan način. Desilo se upravo suprotno.

- Volim da slušam njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu - kaže ova šarmantna gospođa.

Prof. Boričić rekao je ranije da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama, te da bi studentima bilo bolje da uče nego da se bave glupostima, piše Kurir.

- Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam.

Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima - kazao je profesor.

Podsetimo, juče je osvanuo snimak na kojem je, kada je video da žena puzi u kadru u pozadini, profesor Boričić prekinuo izlaganje, pa se ponovo uključio i rekao: "Morao sam da prekinem, žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno, to je žena. Moja...".

Video: Advokat imao sastanak preko Zoom-a, pa mu pobrljavila aplikacija: Ja nisam mačka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    15. april 2021 | 09:45

    Hahahahahahhahaahahahahahaha najjace!!!

  • Jelena 1982

    15. april 2021 | 10:08

    Dlragi prof,👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣znaci hit hitova 😆😆😆😆😆😆😆😆😆.

  • Tanja

    15. april 2021 | 09:56

    Profesor je dokazani CAR!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA