≫ 

Irena je nestala pre 10 dana kada je otišla na pijacu: Ujak kaže da je poslednji put viđena na mostu

- Nije ponela novac, i što mi je najčudnije ni mobilni telefon od kojeg se obično ne odvaja - kaže ujak

  • 0
Irena Stojković Foto: Privatna arhiva

Irena Stojković (19) nestala je 4. aprila u Nišu, kada je, kako tvrdi njen ujak i staralac Saša Stojković, otišla do Cvetne pijace da bi nešto kupila. Zabrinuti čovek je nestanak devojke prijavio policiji i za njom se intenzivno tragalo. Međutim, čim je Irena videla u medijima objave o njenom nestanku, javila se ujaku.

Saša, koji o devojčici brine od rođenja, jer mu je na brigu poverila njegova sestra koja živi u inostranstvu, rekao je za Telegraf.rs da nema nikakvu predstavu o tome gde bi Irena mogla da ode.

- Uobičajeno se ponašala, rekla je da izlazi na kratko kako bi pogledala neke majčice na pijaci. Nije ponela novac, i što mi je najčudnije ni mobilni telefon od kojeg se obično ne odvaja. Poslednji put je viđena na Tvrđavskom mostu i od tada joj se gubi svaki trag. Zabrinut sam da joj se nešto nije desilo pa sam se obratio policiji - rekao nam je Saša.

Priznao je da je Irena već odlazila od kuće sa jednim momkom, ali da je siguran da nije ponovo sa njim.

- On se u međuvremenu oženio i zasnovao porodicu. Ubeđen sam da nisu ni u kakvom kontaktu više pa ne verujem da on zna bilo šta o njegovom nestanku. Takođe, isključena je mogućnost da je otišla kod majke. Sestru sam kontaktirao, kazala mi je da nikakve informacije o Ireni nema. I ona veoma brine, očekujem je da dođe s obzirom na to da je već dosta vremena prošlo a nemamo nikakvih vesti o Ireni - rekao je zabrinuti čovek.

Završila je frizersku skolu, ali nije nigde radila.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da im je 5. aprila prijavljen nestanak devetnaestogodišnjakinje, da je raspisana objava za nestalim licem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA