KOMUNIKACIJA I IMUNIZACIJA: Zašto je vakcini potrebna reklama?

Razgovori na Departmanu

  • 0
FMK Foto: Promo

Prethodne mesece su obeležili različiti razgovori i medijske rasprave o imunizaciji stanovništva u zemlji i u svetu. Tim povodom, Fakultet za medije i komunikacije 17. aprila 2021. godine u 18 časova organizuje razgovor na temu "Komunikacija i imunizacija: zašto je vakcini potrebna reklama?". Razgovor će se održati online, putem Zoom platforme, dok je direktan prenos omogućen putem Facebook stranice fakulteta: fmk.beograd.

Učesnici razgovora biće eminentni stručnjaci iz oblasti komunikacija, psihologije i marketinga, predavači na Departmanu za medije i komunikacije FMK: kreativni strateg Lazar Džamić, komunikacijski konsultant Voja Žanetić, psihoterapeutkinja Kristina Brajović Car i konsultantkinja u oblasti kriznog menadžmenta Ljiljana Boljanović. Moderator razgovora biće student novinarstva i studija medija na FMK Marko Nikolić.

Nastojaćemo da zajedno odgovorimo na aktuelna pitanja: da li u Srbiji uopšte postoji javna kampanja za promociju vakcinacije među širim stanovništvom? Kako se ona vodi? Šta u trenutnoj medijsko-političko-psihološkoj klimi otežava promociju vakcinacije u Srbiji? Gde se na nivou komunikacija prepliću vakcinacija i politika? Koja je uloga države u promociji vakcinacije (između informacije i emocije) i kakvi su primeri iz drugih zemalja?

Pridružite nam se u javnoj argumentovanoj diskusiji o imunizaciji, njenoj komunikaciji i rezultatima, na Departmanu za medije i komunikacije FMK.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA