≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za petak, 16. april 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Naslovne strane, naslovnice, naslovna strana novina novine naslovnica Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 16. april 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    15. april 2021 | 21:30

    Mi smo jedina zemlja ciji lideri nepogresivo biraju poltrone a ne strucnjake koji im posle toga rade o glavi. Jedina smo zemlja ciji su nacelnik drzavne bezbednosti Jovica Stanisic i nacelnik generalstaba Momcilo Perisic bili spijuni CIA pa ne cudi kako smo prosli. Sloba je progurao i Milutinovica sa 100% glasova u Prekazu cisto albanskom selu koje je vojska oslobadjala 12 dana, a onda ga ovaj izdao i odbio da ga zastiti abolicijom na koju je imao pravo. A Sloba ga je zastitio iako je znao da je ovaj pokrao pare drzave jer je prodao KANADERE za gasenje pozara koje sada nemamo. Tako je bilo i sa Tadicem koga su izdali Miki Rakic, Đilas, Trivanka, silni ministri i funkcioneri lopine, a vidimo po samim recima Vucica da ni on nije bolje prosao samo sto je on otkrio na vreme, a da li je to dovoljno videcemo u narednom periodu. Mediokriteti, izdajnici, poltroni imaju zajednicku osobinu POHLEPA i odsustvo RODOLJUBLJA, POSTENJA, CASTI I MORALA. A najgora izdaja je kada sam drzavni vrh, vrh funkcionerske elite krade ili stiti dokazane pljackase, kada sluzi interesima stranih obavestajnih sluzbi i njihovih drzava, a ne Srbiji i njenom prosperitetu. Zajednicko za sve njih je da su pioni MI6 i CIA. A te sluzbe su na kljucne polozaje dovodile u Srbiju one ljude koji nemaju decu pocev od Dusana Mihajlovica vodio MUP a ubijen mu premijer Djindjic, Vuk Draskovic spoljne poslove, Mladjan Dinkic guverner NBS i ministar finansija, Vojislav Kostunica predsednik vlade Srbije, Maja Gojkovic...

  • Gorštak

    15. april 2021 | 21:00

    Ne postoje deca sa posebnim potrebama, postoje deca sa posebnim blagoslovom, a posebne potrebe imamo svi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA