≫ 

Tek rođena beba u Kragujevcu priključena na respirator zbog korona virusa

Lekari čine sve da se poboljša zdravstveno stanje novorođenčeta

  • 32
Porodilište, novorođenče, Testiranje na korona virus Foto-ilustracija: Shutterstock

Na odeljenju neonatologije Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu na lečenju je tek rođena beba sa simptomima korona virusa.

Kako kažu u Kliničkom centru, zapaljenski proces vezan za kovid je u poboljšanju, ali pojavljuju se postkovid komplikacije, pišu Novosti.

Beba je priključena na respirator i nalazi se u intenzivnoj nezi.

Lekari čine sve da se poboljša zdravstveno stanje novorođenčeta.

Video: Nadljudska borba za život bebe u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    16. april 2021 | 13:03

    Ne mogu da shvatim minuse na ovu vest ili na komentare. Znam da cu i ja zaraditi brdo minusa ali ja da sam na mestu komunalne policije od svih onih koji su bili na zurkama i pravili se pametni uzeli bi licne podatke i prosledila Kovid ambulantama i bolnicama pa kad dodju tamo ako hoce da se leci moze ali o svom trosku. Ja se nisam vakcinisala jer radim od kuce i ne mesam se nesto puno sa ljudima ali moj suprug jeste, ruskom vakcinom, jer je rizicna grupa imao je dva mozdana udara. Nije imao nikakve popratne simptome, cak nije ni imao otok na mestu uboda. Tako da sve te gluposti da nas cipuju, menjaju DNK strukturu i sta god izmisljaju bi strogo kaznjavala ko to siri. Vise od godinu dana smo u ovom vrzinom kolu, dajte se malo uozbiljiti da se vise zavrsi ovo. I meni je vec dosadilo da sedim kuci, ali ako mora tako je kako je. Nismo gladni, radnje su pune, a to sto ne moze da se sedi po kaficima pa ako nam je to najvaznije onda smo ostisli bestraga kao nacija.

  • Luna

    16. april 2021 | 12:30

    Majko mila :( Rodila sam moju ljubav,moju srecicu pre mesec dana i jako sam istraumirana od te proklete korone,jos kad procitam ovakvu vest ne bude mi dobro :( Cim kine ili se zakaslje,ja poludim :( Boze spasi nas sve od te bolesti

  • Komsinica Cica

    16. april 2021 | 12:18

    Jojj zasto? Zar i bebe moraju osetiti ovo zlo covecanstva. Daj Boze da sto pre ozdravi bez posledica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA