Doživi Schweppes trenutak

Očekuje te preko 4500 Zlatnih nagrada, kao i 3 Platinum nagrade

  • 0
šveps nagradna igra Foto: Promo

Elegantan, kristalno čist izgled i nežno gorak ukus, samo su neki od epiteta prvog gaziranog napitka na svetu koji zahteva čvrst karakter – Schweppes. Prepoznatljivi penušavi ukus savršeno odgovara onima koju su spremni da dožive i podele sa drugim neku novu avanturu koja nije još jedna uspomena u nizu, već trenutak koji uvek inspiriše i stvara osećaj zadovoljstva.

Uz pravi osvežavajući napitak, ovog proleća učestvuj u Schweppes nagradnoj igri "Doživi Schweppes iskustvo i osvoji nagrade sa karakterom" koja traje do 29.05.2021. godine.  Očekuje te preko 4500 Zlatnih nagrada, kao i 3 Platinum nagrade.

šveps nagradna igra Foto: Promo

MacBook Air računar, poklon vaučeri za kupovinu u BPM, Fashion Company, Diopta prodavnicama, kao i Jasmin parfimerijama, poklon vaučeri za SPA vikend, setovi za serviranje koktela i koktelskih čaša, su samo neke od Zlatnih nagrada koje možeš osvojiti.

Kupi promotivno pakovanje nekog od 5 prepoznatljivih Schweppes ukusa: Tonic Water, Bitter Lemon, Tangerine, Lemonade ili Orangeade i pronađi kod ispod zatvarača na flašici ili otvarača limenke. Poseti stranicu  www.schweppes.rs i registruj se, a zatim unesi kod i možda baš ti osvojiš neki od originalnih poklona iz kategorije Zlatnih nagrada.

šveps nagradna igra Foto: Promo

Svi uneti kodovi koji nisu dobitni u kategoriji Zlatnih nagrada, učestvuje u izvlačenju za 3 Platinum nagrade, 29.05.2021. godine u 23:59 časova. Doživi Schweppes trenutak, jer možda baš ti osvojiš neku od 3 Platinum nagrade koje zahtevaju čvrst karakter: dvodnevno luksuzno iskustvo za dve osobe - vožnja poršeom i noćenje u hotelu, nezaboravan doživljaj na vodi uz krstarenje gliserom po Dunavu i Savi za četiri osobe ili razgledanje Beograda iz helikoptera za dvoje.

Uz savršeno osveženje sa stilom i prepoznatljiv ukus, doživi Schweppes trenutak, upusti se u nove avanture i stekni iskustva koja zahtevaju čvrst karakter. Više informacija o nagradnoj igri pronađi na web stranici www.schweppes.rs.

Advertisement

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA