≫ 

Ministar Ružić pred povratak đaka u klupe: Važno je da kvalitetno privedu kraju školsku godinu

I dalje će se poštovati sve epidemiološke mere

  • 1
Krizni štab

Foto: ATA Images

Stariji osnovci i srednjoškolci vraćaju se od ponedeljka 19. aprila u škole, odlučio je Krizni štab, a ministar prosvete Branko Ružić kaže da nema nikakvih problema pred početak nastave po modelu od 1. septembra.

On je za Tanjug rekao da je važno da dva meseca pred kraj školske godine učenici u kontinuitetu, uz poštovanje svih epidemioloških mera, privedu na kvalitetan način školsku godinu.

Ministar podseća da je u pitanju više od 1.700 osnovnih i srednjih škola.

Upozorio je da ukoliko epidemiološka situacija u nekoj lokalnoj samoupravi bude rizičnija, može se dogoditi da ta škola preko školske uprave uputi zahtev i molbu da im se odobri da nastavu održe na daljinu.

- Takvih slučajeva nema u nekom velikom broju - rekao je Ružić, koji je danas u Krnjači postavio kamen temeljac za novu zgradu Doma učenika Poljoprivredne škole PK "Beograd", koja bi trebalo da bude gotova do kraja januara 2022. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikii

    16. april 2021 | 20:30

    Koje crno kvalitetno....jednu nedelju idu jednu ne idu i to po pola sata...ovi od 5. do 8 jedan dan idu pa jedan ne idu..šta je tu kvalitetno moj ministre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA