≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 18. april 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 4
Naslovne strane, Prelistavanje Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za nedelju, 18. april 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NS

    17. april 2021 | 23:10

    Gledam večeras emisiju Foks na B92 i pitam se da li je ovo sve moguce. Predsednik Vucic je izneo veoma dosta dobrih podataka o desavanjima u nasoj Zemlji. Ucini Vodja, naravno, zajedno sa narodom Srbije ono sto mnogo veci i bogatiji nisu uspeli. Zapanjilo me je emitovanje snimka N1 i govor njihovog gosta koji zeli da dodje na vlast pomocu stranih sila. Znaci da mu narod Srbije i njegov glas ne znaci nista. Ja porucujem tom gospodinu da je srpski narod bio u ropstvu 500 godina, ali to je proslo vreme i nece se vise vratiti. Takvi kao on i njegovi pajtasi nece moci zaluditi ovaj narod koji ima dugu istoriju. Zale se da nemaju slobodu medija , a on javno izjavi da kada dodje na vlast da ce medije staviti pod kontrolu. Narode moj culi ste, videli ste, pametni ste. On i njegovi bi nam oduzeli i zadnje parce hleba zarad svojih interesa. Pamet u glavu svi mi i ne dozvolimo ni po koju cenu da nas ponovo uvedu u ropstvo.

  • Bakica

    17. april 2021 | 23:35

    Nije tačno da sve poslove mame rade same. I tate podjednako učestvuju u svim obavezama. I nemojte da opet Bajic snima neku seriju koju će RTS puštati 3x dnevno pa posle isto tako reprizirati nekoliko puta u narednih 10 godina. Pa, to je gore od korone.

  • slađa

    17. april 2021 | 22:03

    Iz ove perspektive srpski ekološki ustanak u kome domaćini brane vilama svoje njive, imanja, porodice, šume, reke, oranice, vazduh, izvore vode, pčelinjake, voćnjake ide uz ovu vest da će jedna bolest biti lečena uz pomoć cveta Natalijina ramonda. Bitne su ruske vakcine koje ćete proizvoditi na Torlaku u Beogradu. Na videlo su izašle i sve patnje i stradanja srpskog narodaod početka do kraja dvadesetog veka. I to dokumentovano i raspoloživo svetskoj javnosti. Veliki zaštitnik csr Nikolaj II Romanov naređuje da se sprovede konferencija koja će rešiti i doneti mir. Trajni mir od Jadrana do Pacifika. Inače, Potop. A Nikolaj II sedi na Carskom prestolu pored Gospoda. Pa dobro razmislite. Amin

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA