≫ 

Roditelji nestale devojčice na nogama: Tragaju za njom po Beogradu, ali je nigde nema

Njen dečko N. N. je pronađen

  • 35
Teodora Milenković BLUR Foto: Privatna arhiva

U trenutku kada je N. N. (15) iz Mirosaljaca kod Lazarevca zaspao, njegova devojka T. M. ga je napustila, pa se, nakon njegovog pronalaska, za njom još traga.

Njeni roditelji još su na nogama i pretražuju ceo Beograd, ispričala je njena majka Emina medijima.

Problem je u tome što N. N., koji je od četvrtka u podne do noćas u 4 sata bio u gradu i sa njom zajedno provodio vreme na ulici više od 3 dana, ne zna ništa o tome u kom pravcu je T. M. mogla da krene.

Kako je ta Telegraf rekao otac N. N, ona je otišla u trenutku kada je njegovog sina savladao san.

Majka priča da od T. M. nema baš nikakvog traga, niti policija ima bilo kakve informacije.

- Ona je u trenutku nestanka imala crnu, tanku jaknu na sebi. Crne džins pantalone i najk patike – belo-crne sa zelenim. Ne znam šta je u pitanju, možda su se uplašili - ispričala je Emina.

T. M. i N. N. upoznali su se preko Instagrama i ona je boravila kod njega kući sve do četvrtka u podne, kada ju je dečko ispratio na autobusku stanicu u Lazarevcu, ali je, očito, pošao sa njom.

Nakon toga krenula je potraga za njima. Otac nestalog tinejdžera je za Telegraf.rs potvrdio da je N. N. pronađen.

- Okončalo se... Iz policije su me zvali jutros u 4 sata, pronađen je kod Vukovog spomenika u MUP na Zvezdari smo ga preuzeli, a T. M. još nije pronađena - kazao nam je njegov otac.

Kako je dodao, njegov sin nije mogao da kaže gde je T. M, jer ga je napustila u trenutku sna.

- Dete je uhvatio san, jer nije spavao 4 noći. I kad se probudio - nje nema. Njega je pronašla policija, videli su ga i odveli, a ja sam ga doveo kući. On je trenutno rastrijen i umoran. Nadam se da će sve da bude u redu - dodao je otac.

T. M. je pronađena u nedelju popodne.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    18. april 2021 | 12:14

    Da ne grešim dušu, ali kako devojčice od 15 godina nema u kući, otišla da prespava kod dečka koga poznaje sa instagrama, i roditelji se ne pitaju, ni njeni ni njegovi da li je to u redu.Oni su mladi i žele uvek više, ali roditelji moraju da postavljaju ogranicenja.Mnogi roditelji su se potpuno pogubili i ne znaju da vaspitavaju decu. Sve više će biti ovoga.Verujem da je sa njima sve u redu i molim se Bogu.Ali, posle svega, trebalo bi u ovakvim situacijama da reaguju Centri za socijalni rad i strucne sluzbe. Da vaspitavajuroditeljr. Jer, deca su plod svojih roditelja.

  • Veliki brat

    18. april 2021 | 11:55

    Imate preko 1500 kamera u Beogradu. Na svakom koraku su najnovije kamere koje uglavnom snimaju 360© i prepoznavaju lica. To su kamere visokog kvaliteta,kompanije Huawei. Kada ste stavili, vec sve to ,onda iskoristite iste i nadjite dete!!!

  • Aca

    18. april 2021 | 11:22

    A šta rade roditelji ove devojčice ? 4 dana nije svojoj kući, sa 15 godina spava kod dečka ? ... Daj Bože da je sa devojčicom sve okej i da se vrati živa ibzdrava kući a roditelji njeni da stave orst na čelo !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA