≫ 

Detalji potrage za nestalom devojčicom: Policija je pronašla u Beogradu, evo gde je bila

Podsetimo, T. M. je nestala zajedno sa petnaestogodišnjakom N. N. u četvrtak kod Lazarevca. Nestali dečak pronađen je rano jutros kod Vukovog spomenika

  • 23
Teodora Milenković BLUR Foto: Privatna arhiva

Devojčica T. M. (15), koja se vodila kao nestala od četvrtka, danas je pronađena u Beogradu bez vidljivih povreda na telu.

Devojčicu je pronašla patrola Policijske brigade u reonu SC Milan Gale Muškatirović, javlja Pink. Ekipa Brigade patrolirala je na toj lokaciji zbog teniskog terena.

Na policijskoj radio vezi bila je stalna potraga za nestalim detetom. Policajci su primetili usamljenu devojčicu, prišli joj, proverili lične podatke i sve se srećno završilo.

Podsetimo, T. M. je nestala zajedno sa petnaestogodišnjakom N. N. u četvrtak kod Lazarevca. Njih dvoje su se, inače, upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima dečakovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak u 12 sati je N. N. rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali tada im se izgubio svaki trag.

N. N. je, kako je za Telegraf.rs potvrdio njegov otac, pronađen jutros oko 4 sata kod Vukovog spomenika, a za devojčicom je bila nastavljena potraga.

Nakon što je pronađen N. N. je navodno je izjavio da je sa devojkom bio u Novom Sadu, a da se zatim našao u parku kod Vukovog spomenika gde je zaspao na klupi. Tu mu je, kako je rekao, devojka uzela jaknu i udaljila se u nepoznatom pravcu.

Video: Da li biste pristali da vas ovaj zvuk probudi u 3 ujutru kada je dete u Srbiji nestalo?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosta

    18. april 2021 | 17:02

    Aj neko sad nek kaze da dete ne treba ponekad istuci kad zasluzi...Jok nego jos drzava uvela i ako se rodotelj razdere ili nedaj boze udari dete ono prijavi ...i sta dalje sledi pritvor za roditelja i novcana kazna a dete radi sta hoce...more ni milicija ne moze da mi zabrani kad moje dete zasluzi da ga istucem kako valja...sto se kaze kod nas srba jedna vaspitna kad zasluzi...

  • Dixi

    18. april 2021 | 16:37

    A gde su im bili mobilni telefoni ?Premlatiti i u popravni dom giliptere na prevaspitanje kad ih roditelji nisu vaspitali do sada.

  • Astra

    18. april 2021 | 16:36

    A sada društveno - koristan rad pa da razmisle sledeći put kada reše da ponovo da "nestaju".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA