Epilog priče o nestalom zaljubljenom paru: Otac dečaka zahvalan, majka devojčice ljuta na novinare

Mogli ste ih videti umorne i priljubljene u nekom autobusu na Zvezdari ili Karaburmi, a da niste ni slutili da se njihova imena neprestano čitaju na policijskim radio vezama.

  • 17
Nestali lazarevac mirosaljci

Foto: Privatna arhiva, Facebook

Dečak (15) iz sela Mirosaljci kod Lazarevca upoznao je vršnjakinju iz Požarevca preko Instagrama. Zaljubio se, a onda je tinejdžerski par krenuo u avanturu koju će pamtiti celog života. Ipak, nisu ni slutili posledice koje su usledile - briga roditelja, potraga policije, ogromna medijska pažnja i potom istraga policije, informativni razgovori... Sve se, srećom, završilo na najbolji mogući način.

Deca su krenula u beg od stvarnosti, vozili su se gradskim prevozom, spavali u parku... Sve je počelo u četvrtak oko podneva, kada je dečko ispratio devojku u Lazarevac na stanicu, a onda su zajedno sa 20 evra i 1.500 dinara krenuli u avanturu.

Mogli ste ih videti umorne i priljubljene u nekom autobusu na Zvezdari ili Karaburmi, a da niste ni slutili da se njihova imena neprestano čitaju na policijskim radio vezama.

- On je posle svega dobro, sedi pored mene. Očekujemo da sledeće nedelje pođe u školu, da će psihički i fizički biti spreman. Završili smo i vađenje krvi i urina. Test je bio negativan na opojne droge i konačno je sve kako treba završeno - ispričao je dečakov otac za Telegraf.

On je zahvalan svima koji su pomogli, smiren i prijatan. Od nemile, ali srećno završene situacije, za svog sina je napravio lekciju. I pokazao mu da je bespogovorno uz njega.

Juče je tokom dana sa svojm sinom gotovo ceo dan bio na Zvezdari, gde je maloletnik imao razgovor sa inspektorom.

Tinejdžerska ljubav je, tako, dramatično prekinuta, pa deca više nisu u kontaktu, za razliku od njihovih roditelja, koji se čuju.

Kako smo saznali, devojka je dobro, ali njena majka je neprijatnim tonom odbila da daje bilo kakav komentar za novinare.

Razumno je, pod stresom su, a potez njene ćerke digao je policiju na noge.

Problem je, takođe, bio i to što je najpre pronađen dečak, dok se nije znalo gde je devojčica, pošto ga je u toku noći napustila i nije joj se dopala ideja, prema pisanju medija, da se ipak jave policiji.

Devojčici nije prvi put da odlazi od kuće, takođe se moglo pročitati u izveštajima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    20. april 2021 | 14:33

    Ma daj molim te.Majka ljuta na novinare,a nije ljuta na svoju cerku sto je dovela u takvu situaciju.Ma motku jednu pa po guzi.

  • Stop it.

    20. april 2021 | 13:44

    Bolje da je vaspita nego što se ljuti. Ako uopšte ume.

  • K

    20. april 2021 | 14:16

    Kakva majka, takva cerka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA