Ponovo radi srpski "Divlji Zapad": El Paso siti otvorio kapije za posetioce

Cena ulaznice je 350 dinara za odrasle i 300 dinara za decu preko 3 godine i za obilazak tematskog parka nisu neophodne rezervacije

  • 6
El Paso Siti Foto: RINA

Jedna od najvećih turističkih atrakcija na planini Zlatibor, El paso siti, poznatiji kao Kaubojski grad, nakon zimske pauze počinje da radi danas i moći će da primi sve putnike namernike koji su želeli da predstojeće praznike  provedu upravo u tom delu Srbije.

Ovaj turistički kompleks otvoren je prošle godine, a tokom epidemije korona virusa oboreni su svi rekordi posećenosti.

- Svako ko ovde dođe videće dve kulture i dva načina života, kako smo to živeli mi pre 150 godina, a kako Amerikanci. Na samom ulazu će vas dočekati sa jedne strane kauboj, a sa druge Zlatiborac i iako smo kilometrima daleko jedni od drugih, sve dokazuje da smo živeli slično - rekli su za RINU u "El paso sitija".

Kaubojski gradić na Zlatiboru nosi naziv "El paso siti – Zlažtibor Vodica", a linija razgraničenja jeste reka Rio Grande, samo što se sa druge obale ne nalazi Meksiko već Srbija.

Radno vreme kompleksa za posete je od 10  do 19 sati. Cena ulaznice je 350 dinara za odrasle i 300 dinara za decu preko 3 godine i za obilazak tematskog parka nisu neophodne rezervacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzice

    21. april 2021 | 23:59

    El Paso,novcanik popaso

  • idealno

    21. april 2021 | 23:52

    za harisa dzinovica koji kaze da je kao mali voleo da se igra kauboja i indijanaca te da iz tog razloga nosi sesire

  • Salamander

    22. april 2021 | 10:46

    Od kad smo pa mi kauboji ja bi to sklonio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA