"Neoplanta široooko nagradna igra" poklanja 120 bicikala za natenane uživanje u vožnji

Prvi biciklistički klub u Novom Sadu je osnovan 1886

  • 3
Neoplanta

Foto: Creative Impulse Beograd

Širokom vojvođanskom ravnicom lagano teče moćni Dunav, kao nekakav gordi vladar prošlih i sadašnjeg vremena. Zapljuskujući obale sela i gradova, koje su tu sagradili naši preci, ne možemo da se otmemo utisku da vreme ovde sporije teče, lagano, natenane, namećući svoj ritam načinu života u širokoj ravnici kojom prolazi.

Jedan od simbola tog laganog ritma je i bicikl, koji se prvi put pojavio u Subotici još 1880. godine, a njegova popularnost od tada je u stalnom porastu. Prvi biciklistički klub u Novom Sadu je osnovan 1886, a prvi velodrom sagrađen 12 godina kasnije. U to vreme, u Dunavskoj ulici postojala je prodavnica dvotočkaša, u kojoj su se bicikli mogli kupiti, ali i iznajmiti za vožnju po gradu. Prvu uređenu biciklističku stazu grad je dobio 1900. godine, a nalazila se na današnjem parkingu "Matice srpske".

Neoplanta

Prvi bicikl/Foto:Pexel

Nagradnom igrom do zdravijeg života

Danas u Novom Sadu ima preko 40.000 biciklista. Sam Grad je napravio oko 100km biciklističkih staza za bezbedniju vožnju, a sada je pokrenuo i program kojim se subvencionišu građani koji žele da kupe bicikl sa po 10.000 dinara, kako bi se smanjilo zagađivanje vazduha i gužve u saobraćaju, ali i unapredilo zdravlje svih Novosađana.

Neoplanta

Foto: Promo

Kako bi podržala ovu inicijativu koju je pokrenulo udruženje novosadskih biciklista NSBI, Neoplanta je pokrenula nagradnu igru "Široooko", tokom koje će pokloniti 120 bicikli marke Capriolo. Svake nedelje izvlačiće se po 20 dobitnika.

Važno je da znate da u Neoplantinoj nagradnoj igri mogu da učestvuju svi punoletni građani iz cele Srbije. Neophodno je samo da od 6. maja do 16. juna, u prodajnim objektima Delhaize (Tempo, Maxi, Mega Maxi, Shop&Go) kupite proizvode Neoplanta Delikates u vrednosti od minimum 299 dinara. Na nefiskalnom isečku, koji dobijate uz fiskalni račun, naći ćete jedinstveni kod učesnika i informaciju da ga pošaljete SMS-om na broj 2222, koji važi za sve mobilne operatere. SMS poruka tarifira se po ceni standardnog SMS-a za MTS, A1 i Telenor mrežu (za korisnike MTS mobilne mreže 3,6 rsd sa PDV-om, za korisnike Telenor mobilne mreže 3,6 rsd sa PDV-om i za korisnike A1 korisnike mobilne mreže 3,48 rsd sa PDV-om). Obavezno sačuvajte račun i isečak do izvlačenja dobitnika, kako biste mogli da preuzmete nagradu ako budete imali sreće da baš vi postanete vlasnik novog Capriolo bicikla, model Amsterdam lady 28“HT crvene boje, brendiran natpisom Neoplantine kampanje "Široooko".

Dodatne informacije

U ovom periodu, svakog četvrtka obaviće se automatsko izvlačenje nedeljnih nagrada, preko specijalno programiranog sistema, na osnovu koga se po principu slučajnog odabira izvlači 20 regularnih i tri rezervna dobitnika, u slučaju da neko od izvučenih dobitnika bude diskvalifikovan iz nekog od razloga predviđenih Pravilima (link ka Pravilima).

Neoplanta

Foto: Capriolo

Izvučeni učesnici nedeljnih nagrada dobiće putem SMS-a informaciju da su postali potencijalni dobitnici nagrade i da će ih organizator kontaktirati. Potencijalni dobitnik, dužan je da po prijemu SMS poruke, na meil adresu neoplanta@gmd.rs, a u roku od 48h od prijema poruke, pošalje sledeće podatke: jasnu kopiju računa i isečka sa jedinstvenim kodom, ime i prezime i adresu stanovanja.

Spisak dobitničkih kodova i brojeva telefona, sa skrivene poslednje tri cifre, biće objavljen na sajtu www.neoplantasiroooko.rs.Svaki dobitnik moći će da preuzme nagradu u najbližem Capriolo maloprodajnom objektu, a organizator će ga obavestiti o radnom vremenu i terminu preuzimanja nagrade. Ukoliko dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 72 sata od dobijanja obaveštenja, smatraće se da je odustao od nagrade, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Dobro pročitajte sva uputstva, kupite Neoplanta Delikates proizvode, pošaljite kod, a mi vam želimo puno sreće i da uživate natentane u laganoj vožnji za zdraviji život.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stari dorcolac

    7. maj 2021 | 16:30

    Bravo za Novi sad, Vojvodinu!! To je svest o sebi, okolini, zagadjenju, zdravom zivotu...!! Vojvodina prepuna biciklista, kao zapad i sever Evrope, svest na visokom nivou. U Beogradu kada vide bicikliste prestrave se, a to je upravo dokaz da ne znaju da voze svoj auto. Sve je auto do auta, raskrsnice zakrcene, vazduh takav da ne znate da li ste na otvorenom prostoru ili u zatvorenoj garazi gde rade motori na nekoliko autmobila. Uzasno velika razlika u svesti ljudi. Bravo Vojvodjani iz srca Dorcola.

  • Danilo

    7. maj 2021 | 13:11

    1958 "Partizan kontraš" sa metalnom ručna kočnica na predni točak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA