Vozači strepe od reprize scenarija na Milošu i Ibarskoj: Kako izgleda "crvena linija" nakon praznika

Trenutno na naplatnoj rampi u Preljini nema dužih zadržavanja

  • 2

Kraj prazničnog vikenda uslovio je pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima. Na magistralnom putu od Zlatibora ka Užicu saobraćaj se odvija usporeno, a do ponovnog zagušenja došlo je na obilaznom putu oko Čačka. 

Veće saobraćajne gužve očekuju se tokom poslepodnevnih i večernjih časova. Trenutno na naplatnoj rampi u Preljini nema dužih zadržavanja.

Ono što je moguće jeste formiranje kolona na naplatnoj rampi u Obrenovcu, jer se vozači koji se kreću u pravcu Beograda sada tu zadržavaju kako bi platili putarinu.

U JP "Putevi Srbije" saopšteno je da će svi naplatni kanali raditi bez minute pauze, kako bi se sprečilo veće zadržavanje automobila.

Duž auto-puta vozačima se signalizira koliko se čeka na pojedinim naplatnim mestima.

Gužve na granicama

Na pojedinim graničnim prelazima u Srbiji zadržavanja vozila su od 40 do 120 minuta, saopštilo je danas Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Najduža zadržavanja su za teretna motorna vozila na GP Kelebija, gde se na izlazu iz zemlje čeka 120 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš zadržavanje za teretna motorna vozila na izlazu je 90 minuta, na graničnom prelazu Batrovci 60 minuta, a na graničnom prelazu Kotroman zadržavanje za teretna motorna vozila na ulazu je 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Kako se navodi, nema zadržavanja ni na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    4. maj 2021 | 16:30

    Strepe... ne razumem, šta su očekivali kad su pošli? Tra la la... jupi, samo je meni praznik i biću sam na putu! Krenuo si na put, ok, ponesi vodu, hranu vozi i čekaj, šta sad. Idiotizam!

  • Era

    4. maj 2021 | 16:04

    Zašto svi čekaju "poslednji" minut da se vrate kućama? Treba ih žaliti što će čekati na naplatnim rampama,a imaju bar po pet alternativnih pravaca?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA