Meridian poručuje: Da pobedimo! Vakciniši se!

Kompanija Meridian nastavlja akciju kojom nagrađuje sugrađane koji su primili vakcinu protiv virusa COVID-19 i podiže lestvicu u promociji odgovornog ponašanja u zajednici

  • 6
Meridian Foto: Milan Drinčić

Vakciniši se, a Meridian će dodatno uvećati tvoju sreću. Nagrada je sada dvostruka. Uz potvrdu o vakcinaciji, dobijaš piće po izboru, ali i 500 dinara bonusa na računu.

Akcija traje od 8. do 15. maja.

Od samog početka epidemije, Meridian je bio na prvoj liniji borbe i milionskim donacijama pomagao zdravstvenom sistemu da pomogne nama. Mesecima, naši volonteri obilazili su zdravstvene radnike širom Srbije, koji već preko godinu dana nose ovu borbu na leđima. Oni su pravi heroji ove utakmice, ali svaki je igrač bitan. Ovde nastupaš ti!

Budi deo tima. Odigraj najvažniju asistenciju. Sprovedi zajedničku taktiku. Za pobedu u najvažnijoj utakmici! Ovo je jedini način da zaštitimo sebe, svoje najbliže i ubrzamo povratak životu bez straha.

Da pobedimo! Vakciniši se!

Za kompaniju Meridian zdravlje zaposlenih, svih igrača, ali i cele zajednice, uvek će biti na prvom mestu. Igrači mogu biti sigurni kada je reč o zdravstvenoj bezbednosti unutar samih objekata, jer se na Meridian uplatnim mestima sprovode sve mere prevencije propisane od strane vodećih domaćih i svetskih epidemiologa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • napredak

    7. maj 2021 | 22:10

    Vakcinacija je najodgovorniji oblik preventive ove strasne pandemije ! I sjajno je sto se Meridian ukljucio u promovisanje ove ideje i motivaciju svojih klijenata...Tako se pobedjuje zlo!

  • Lana

    8. maj 2021 | 14:06

    Vakcinacija obavezno radi sebe, a najviše radi drugih niko ne živi sam na svetu. Bravo Meridian 👏

  • Familija01

    7. maj 2021 | 22:40

    Jedno veliko bravo za meridian

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA