≫ 

Član hora na bini kleknuo pred izabranicom svoga srca: U Prijepolju pesma i radosnice, ona rekla da

U vezi su godinu dana

  • 0
Prosidba koncert Prijepolje Foto: Rina.rs

Od marta prošle godine, pa do danas korona virus otkazao je mnoge koncerte i brojne manifestacije. Nedostajalo je mnogo toga na šta smo navikli i u čemu smo uživali. Retki su bili nastupi muzičara i njihovih grupa, ali izostalo je i ono što smo mogli često da vidimo na koncertima – romantične prosidbe. Ipak, to se sinoć promenilo u Prijepolju, gde je nakon više od 12 meseci održan koncert, građani su uživali uz zvuke hora Đulistan, a ovo veče ostažće zauvek u sećanju jedne Amine.

- Novopazarac Dino Crnišanin nakon jednogodišnje veze sa Prijepoljkom, odlučio je da je zaprosi na krajnje neobičan način. Dino, inače član hora, izveo je svoju devojku na binu, i pred punom Velikom salom Doma kulture, umesto pesme odlučio je da je da zatraži sudbonosno "da" od svoje izabranice. Prvi na prosidbi su im prvi čestitali članovi hora, a kao poklon stiglo je cveće i naravno emotivne pesme - rekao je za RINU novinar Alem Rovčanin koji je pratio koncert.

Publika je takođe bila raznežena i oduševljena ovom scenom, a nekima je izmamila i suze na lice.

- Tek kad se ovako nešto priredi shvatimo koliko su nam te obične stvari nedostajale sve ovo vreme. Koncerti, muzika, pa čak i prosidbe na koncertima koje su mi pre bile iritantne, sada sam se zaista oduševila. Život se nastavlja, nadamo se da će se konačno sve vratiti na staro - rekla je za RINU Jelena koja je uživala u koncertu hora Đulistan.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA