Majka preminulog Jovana radiće u Fondaciji Tijane Jurić: Zbog svih majki koje ne mogu zagrliti dete

Majka Jovana Veselinovića na ovaj korak se odlučila zbog sve nestale ali i druge dece, da bi mogla da odrastaju u mirnom svetu i okruženju bez bojazni

  • 0
Nestao Jovan Veselinovic Foto: Facebook

Milica, majka Jovana Veselinovića (18), mladića koji je pronađen mrtav 21. februara posle četvorodnevne potrage u koju je bila uključena cela Srbija, novo je pojačanje Fondacije "Tijana Jurić". 

Ona je ovu vest objavila na svom Fejsbuk profilu a u komentaru je napisala da to radi zbog sve nestale dece.

- Zbog mog Jovana, zbog Igorove Tijane, zbog Barbare, Biljane i još mnogo praznih cipelica koje su ostale ispred praga svojih domova... Zbog svih majki koje ne mogu zagrliti svoje dete... Zbog svih sestara i braće koji se ne mogu više smejati zajedno... Zbog očeva koji više ne spavaju mirno...Za svu našu decu! Da mogu odrastati u mirnom svetu i okruženju bez bojazni! Bez straha od predatora, pedofila, trgovcima ljudima!

- Da ih zaštitimo od zlostavljanja, od maltretiranja bilo kakve vrste. Da im vratimo osmehe na lica i miran osećaj u duši! Dužna sam Jovanu, da se njegovo ime ne zaboravi! I da moje dete nastavi da živi tako što ćemo se u njegovo ime, u Tijanino ime, u ime male Monike, Barbare, Biljane... boriti do kraja i bez straha! Dok sva naša deca ne budu imala elementarno pravo da odrastaju i da budu srećna i zdrava - napisala je Milica.

Jovanova mama je za ovaj korak dobila puno komentara u kojima joj se pružaju samo reči podrške.

Jovan je, da podsetimo, nađen u dnu zgrade napuštenog gradilišta u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu. Neke komšije iz okolnih solitera tvrdile su da je pao s trećeg sprata. Navodno, je Jovan mogao da padne sa najmanje 10 metara visine.  Pored tela nesrećnog mladića pronađen je i mobilni telefon i novac koji je imao kod sebe.

Jovan od 25. februara počiva na niškom Novom groblju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA