Dom zdravlja se oprostio od Jovane koja se utopila u Gružanskom jezeru: Pomagala obolelima od korone

"Jovana je nesebično pomagala svojim zalaganjem i pozitivnim duhom"

  • 1
Jovana, Utapanje, Gružansko jezero, stradala devojka Foto: iKragujevac, Facebook/NVO Posle kise

Dom zdravlja u Kragujevcu oprostio se dirljivom porukom od dvedestogodišnje devojke Jovane Đ. koja se na Vaskrs utopila u jezeru Gruža. Kroz tu poruku saznalo se da se ova divna devojka borila i protiv pandemije korone, pomažući svojim sugrađanima.

- Dom zdravlja Kragujevac sa nevericom, tugom i žaljenjem oprašta se od mlade devojke Jovane, koja se nesrećnim slučajem utopila. U našoj borbi protiv virusa Kovid 19, i masovnoj imunizaciji, Jovana je kao volonter ispred udruženja "Posle kiše", nesebično pomagala svojim zalaganjem i pozitivnim duhom. Draga Jovana počivaj u miru. Porodici izražavamo najdublje saučešće - kaže se u poruci Doma zdravlja u Kragujevcu.

Дом здравља Крагујевац са неверицом, тугом и жаљењем опрашта се од младе девојке Јоване, која се несрећним случајем...Posted by Dom zdravlja Kragujevac - Дом здравља Крагујевац on Sunday, May 9, 2021

Da podsetimo, Jovana se utopila na Đurđevdan u jezeru Gruža. Ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije pronašli su juče njeno beživotno telo. Tragedija je pogodila ceo grad. Prijatelji se opraštaju od predivne devojke koja je plenila dobrotom, željom da pomogne, ali i vedrim duhom.

Tragedija kakva se odavno ne pamti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA