≫ 

"Nemojte zaboraviti da zagrlite majku": Dirljiva poruka Karića na važan datum

Istakao zahvalnost svim majkama sveta

  • 0
Vlasnik “BK grupe” Bogoljub Karić danas je sleteo u Srbiju, Foto: Milena Đorđević

Povodom Dana majki biznismen Bogoljub Karić obratio se na društvenim mrežama. On se dirljivom porukom prisetio svoje majke, koja se zamonašila. Nazivajući je velikim borcem, u nekoliko rečenica opisao je svoju ljubav i zahvalnost.

- Dragi moji, danas je poseban dan za sve nas, Dan majki. Ceo svet se na današnji dan podseti da jedino majka može bezuslovno da nas voli. Ta ljubav se potvrđuje u svim prilikama, kroz ceo život, jednostavno ona se nikada ne dovodi u pitanje. Od malih nogu sam shvatio i znam da je naša majka Danica, odnosno mati Angelina, bila više nego majka, ona je bila naša zaštitnica, naša sigurna i prava podška, naš putokaz kroz život i veliki borac. U veoma skromnim uslovima uspela je da nas iškoluje i nauči pravim vrednostima. Naučila nas je da zajedništvo i ljubav prema braći, sestri i celoj porodici bude stub našeg življenja.

Danas nikako nemojte da zaboravite da zagrlite svoju majku, nazovete je telefonom ako je daleko i pokažete koliko je volite i koliko je važna u vašem životu. Sve majke ovog sveta zaslužuju svako poštovanje, brigu o njima kada ostare i postanu nemoćne ili bolesne. Svim majkama ovog sveta, poželeću da njihova deca budu izvor njihove sreće i zadovoljstva, da se osećaju voljenim i zaštićenim. Hvala svim majkama sveta... postojimo zahvaljujući vama - napisao je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA