Javila nam se Gašina mama iz Mađarske i poslala fotografiju iz bolnice: "I srećni smo, i zabrinuti"

Gavrilo je juče otišao u Mađarsku po najskuplji lek na svetu

  • 37
Gavrilo Đurđević, spinalna mišićna atrofija Foto: Privatna arhiva

Mali Gavrilo Đurđević koji boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1 uspeo je u svom cilju - za njega je prikupljen novac kako bi otišao na lečenje u Mađarskoj po najskuplji lek na svetu.

Ovaj predivni dečak star svega 8 meseci, stigao je u bolnicu, a već su urađene i prve analize. Njegova majka Nevena Đurđević kaže za Telegraf.rs da su Gašu lekari čitav dan pregledali, ali da će se sa analizama nastaviti i u toku dana.

Naša sagovornica ističe da im je, posle toliko vremena, pao kamen sa srca i da im je, sada kada su stigli u bolnicu, konačno laknulo.

- Osećanja su pomešana. I srećni smo i zabrinuti da li će sve biti kako treba. Ali verujemo da hoće - rekla je Gavrilova mama za naš portal.

Kako su naveli na Instagram stranici, Gaša se dobro drži, a sada se čekaju rezultati.

- Nadamo se da će Gavrilo primiti Zolgensmu početkom juna. Pratite kako se razvija situacija i budite uz Gavrila jer ste vi njegovi anđeli čuvari - poručili su njegovi roditelji u objavi na Instagramu.

Video: Gavrilo maše ručicama i igra se, uhvatio se u koštac sa opakom bolesti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA