Prijatelj kod kog je nestali Ivan (32) krenuo: Trebalo je danas da budemo zajedno pa da nastavi rutu

- Ono što sam dobio kao informaciju u prethodnih sat vremena jeste da u nastavku te rute, u gradu Vučitrn, na centralnom kružnom toku, na sigurnosnim kamerama između 14 i 17 časova nije zabeleženo da je prošao bilo koji motocikl - kaže za Telegraf.rs Miloš, Ivanov prijatelj

  • 3
Ivan Milošević Foto: Privatna arhiva

Mladiću iz Beograda Ivanu Miloševiću (32) od juče se gubi svaki trag, nakon što se uputio ka Kosovu da poseti prijatelja. Ivanov prijatelj Miloš Mitić rekao je za Telegraf.rs da je Ivan poslednji put viđen kod skretanja za Zvečane i Kosovsku Mitrovicu, kao i da se posle toga nije javljao na telefon.

- Ivan je juče ujutru krenuo iz Beograda motorom, trebalo je dođe preko Jarinja, Leposavića i Mitrovice do Gračanice, gde ja radim. Hteli smo da se nađemo i ovde je trebalo da prespava, da danas budemo u Prizrenu i da nastavi svoju turu ka Makedoniji - priča Miloš.

Naime, nestali mladić je juče oko 14.25 sati, po zvaničnim informacijama Kosovke policije, prešao na Kosovo.

- Poslednje informacije su da ga je video jedan kamiondžija kod skretanja za Zvečane. Od tod trenutka mu se gubi trag. Ono što sam dobio kao informaciju u prethodnih sat vremena jeste da u nastavku te rute, u gradu Vučitrn, na centralnom kružnom toku, na sigurnosnim kamerama između 14 i 17 časova nije zabeleženo da je prošao bilo koji motocikl - priča Miloš za naš portal.

Na telefon se ne javlja, a Miloš pretpostavlja da je Ivan uleteo u roming.

- To je sve što znamo. Sad pokušavamo da preko nekih prijatelja Albanaca dođemo do delova Kosova gde je mogao da zaluta, a gde je većinsko albansko stanovništvo, pa da pokušamo tamo da ga nađemo. Uključene su i srpska i kosovska policija, EULEKS. KFOR je takođe spreman da pomogne ako bude trebalo - rekao je.

Podsećamo, srpska policija je poslala Euleksu da je Ivan Milošević, dana 28.05.2021. godine u 14 i15 motociklom reg. oznaka BG 34407, prešo preko ZTP Rudnica prema AP KiM.

Policija Srbije je poslala dopis EULEKS -u u cilju provera iz njihove nadležnosti, na području AP KiM, dok je policija Kosova pokrenula istragu širom Kosova i Metohije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasim

    30. maj 2021 | 01:49

    Nadam se da ga nisu ubili zverovi videli BG table , a njihovi idu preko Srbije jos im i pomazemo ako su nevolji ja licno pomogo Kamionu koji se pokvario kod Krusevca vozio ih do majstora, daj boze da je ziv

  • Bojan

    30. maj 2021 | 08:50

    Pa ako je išao za Gračanicu nije morao da skreće za Zvečan i Mitrovicu. Proći kroz južni deo motorom i to sa BG tablicama je dosta riskanto i jos ako je imao neko srpsko oličje na sebi kao što su po tome bajkeri poznati onda nije dobro a i već je prošlo 24 sata. Ipak se nadam dobrome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA