≫ 

Nestala devojčica (14) iz Čeneja: Kažu da je poslednji put viđena sa momkom, on javio da se oženio?

Prijavljen je samo nestanak četrnaestogodišnje devojčice iz Čeneja, za kojom se trenutno traga, kako je rečeno iz novosadske policije za Telegraf

  • 43
Nestali tinejdžeri, Anica Filipović Foto: Facebook/NSU - Izgubljeno Nadjeno, Instagram/e_buraz_moj_

Još jedan slučaj, kako se sumnja, odbeglih tinejdžera dogodio se u okolini Novog Sada, kada je prijavljen nestanak devojčice Anice F. (14) iz Čeneja.

Kako nam je rekla sestra nestale, Anica je poslednji put viđena u ponedeljak, u školskom dvorištu sa, navodno, svojim momkom Ištvanom P. (17).

Nešto kasnije, komšija koji je putem društvenih mreža uputio apel za potragu nestalih, potvrdio nam je navedene tvrdnje.

- Ona je 31. maja otišla poslepodne u školu i kad je izašla, nije se vratila kući. Navodno, ona je sa nekim malim od 17 godina otišla da živi, pa se ne zna ni gde ni šta - kaže on za Telegraf i dodaje da je čuo da mladić javio majci nestale devojčice.

- On joj se kao javio, ne može mu niko ništa, rekao je "Ja sam se oženio".

Kako je rečeno iz novosadske policije za Telegraf, prijavljen je samo nestanak četrnaestogodišnje devojčice iz Čeneja, za kojom trenutno tragaju.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan

    3. jun 2021 | 11:08

    On se oženio a onda će za koju godinu kao višečlana porodica bez elementarnih uslova za život da traže pomoć od dobrih ljudi. Za početak kuću a može i laptopovi za decu željnu svega.

  • Hmm

    3. jun 2021 | 10:49

    Na ovako sve Srbija usvaja zakon da se deca ne trebaju tuci. Zato su i ovakva, dok su se tukla bila su bolja i pametnija i plasila su se roditelja. Sada se ne boje i ne postuju. Samoo batinee i to dobre batinee

  • Gff

    3. jun 2021 | 11:24

    Tek će da nestaju kad se ukinu batine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA