≫ 

Telefon nestale devojčice ne može da se locira, verovatno je razbijen: Obrisane sve društvene mreže

Devojčica je sa sobom ponela samo ranac, a porodica moli sve koji imaju neku informaciju o njoj da im se jave

  • 7
Devojčica E R Foto: Privatna arhiva

O devojčici E. R. staroj 14 godina duže od tri dana nema ni traga, ni glasa. Tinejdžerka je poslednji put viđena u petak uveče, a u subotu rano ujutru napustila je kuću dok je cela porodica spavala. Do njih su ovih dana stizale oprečne informacije, ali nijedna nije bila od koristi.

- Poslednje što smo čuli jeste da je viđena kod jednog restorana u gradu, ali ne znamo da li je to uopšte tačno. Više nikakav trag nemamo. Kontaktirali smo sa svim njenim prijateljima, ali niko je nije čuo od petka. U kući nije bilo nikakve svađe, niti nesuglasica da bi zbog toga otišla. Ocene jesu bile malo lošije u poslednje vreme, ali to svakako nije bio razlog za prepriku - izjavila je za RINU njena sestra Jovana.

Ona je rekla kako je devojčica jedino iz kuće ponela ranac, a mobilni telefon već danima nema signal. Obrisala je i sve društvene mrže.

- Nedostupna je od tog trenutka, a policija nam je rekla da njen telefon uopšte ne može da se locira i da je najverovatnije razbijen. Danima nismo spavali, samo nam je cilj da se javi da je živa i zdrava. Ovim putem i njoj bih želela da poručim da ukoliko vidi sve ove objave da se javi, jer smo mnogo zabrinuti. Ona je samo dete koje ima 14 godina. Plašimo se za njen život i zdravlje - kaže Jovana.

Porodica još jednom apeluje na sve građane da ukoliko vide devojčicu jave policiji ili porodici na broj telefona 061/138-7605. Devojčica je visoka oko 1.70 centimetara, ima tamno smeđu dugu kosu, smeđe oči i mladež na nosu.

Devojčica je pronađena četiri dana nakon nestanka.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    8. jun 2021 | 16:52

    Sta koci donosenje novog zakona da svi budemo obavesteni ?????

  • Još jedna fotografija

    8. jun 2021 | 18:02

    Daj Bože da je devojčica dobro i da je što pre pronađu. Podržavam uvođenje Amber alerta što pre, ne znam šta se čeka. Inače, potrebna je još jedna slika devojčice sa puštenom kosom, jer čim promeni frizuru svako izgeda drugačije.

  • Svetlana

    8. jun 2021 | 16:50

    Ako je Nenađu u roku od par dana nažalost nikad mozda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA