"Imamo lepe vesti, Lana je stigla u Budimpeštu": Put prošao bez komplikacija, pomoć i dalje potrebna

Devojčica je, zbog velikog duga u Sjedinjenim Američkim Državama, gde se lečila, morala da pređe u mađarsku bolnicu gde će joj lečenje biti jeftinije

  • 4
Lana Jovanović, spinalna mišićna atrofija Foto: Facebook/Za Laninu životnu bitku

Preslatka devojčica Lana Jovanović, koja boluje od opake i teške bolesti, spinalne mišićne atrofije tip 1, otputovala je konačno iz Sjedinjenih Američkih Država u Budimpeštu, gde će joj lečenje biti mnogo jeftinije.

- Imamo lepe vesti! Lana je stigla u Budimpeštu. Ceo put je prošao bez komplikacija i Lana je bila dobra, bata ju je stalno mazio i pazio - napisali su njeni roditelji na Fejsbuk stranici Za Laninu životnu borbu.

Kako su istakli, Lanu su lepo smestili i lepo vode računa o njoj.

- Nažalost, iako smo otišli iz Amerike, račun je ostao... Po poslednjim informacijama koje smo imali, račun za dve nedelje je bio 500.000 dolara, ali Lana je provela još dana u bolnici za koje ne znamo koliko će koštati. Zato želimo da uhvatimo taj popust koji nam nude, ali smo onda, nažalost, vremenski ograničeni - napisali su roditelji.

Oni su još jednom zamolili za pomoć sve humane ljude.

- Račun je ogroman i mi ne možemo to sami. Svesni smo cele situacije, ali iznos je prevelik, mi to za život ceo ne možemo da isplatimo. Molimo vas da nam pomognete da se naša noćna mora završi... Da možemo da se opustimo i konačno uživamo sa našim malim lanetom - poručili su Lanini roditelji.

Video: Apel Lanine mane iz bolnice u San Dijegu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jovan

    10. jun 2021 | 11:37

    Gde ste sada Miškoviću, Drakuliću, Lazareviću, Karići, Udruženje privrednika sa Dedinja i još stotine vas koji ste postali milijarderi za vreme šampionski najduže ekomomske tranzicije u istoriji čovečanstva??? Gde si Srpska pravoslavna crkvo, gde su Toma i Dragica i njihova fondacija, Karađorđevići što se baškare u dvorcu. Sram da vas sve bude!!!

  • Neca

    10. jun 2021 | 11:08

    Imam osećaj da se roditelji malo bahate i biraju najskuplju opciju bolničkog lečenja. Treba da imaju u vidu da njihovo dete nije jedino kome treba pomoć

  • Mira

    11. jun 2021 | 02:20

    Nek ne preteruju ti bahati koji su se od donacija vozali sa bolesnim detetom relacija San Dijego- L.A. i nazad , sad traze prenapuhane cene, umesto 3 meseca oni produzili boravak bez lecenja na 6 meseci , narode naivni ne nasedajte, pomozite onim 600 dece koji cekaju zivotnu sansu za mnogo manju sumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA