≫ 

Nevreme napravilo štetu u Šapcu: Ulicama tekle reke, voda ulazila u kuće, poplavila automobile

Na snazi je narandžasti meteoalarm, koji označava potencijalno opasno vreme

  • 0

Veliko nevreme pogodilo je jutros područje Šapca, kada je pala velika količina kiše i grada. Nevreme je bilo toliko jako da su se na ulicama stvorile reke. 

Kako se vidi na prizorima koji su stigli iz ovog grada, ljudi na ulici se u gumenim čizmama probijaju kroz bare, a voda je ušla u garaže i podrume.

Kako Telegraf.rs saznaje, voda je morala da se crpi, a atomsferska kanalizacija nije prilmila toliku količinu vode, što se stalno dešava.

Pljusak je bio toliko jak da je visina vode u jednoj garaži bila viša od metra i vozila su bila poplavljena skoro do krova.

Podsećamo da je su pljusak i grad oko podneva počeli i u glavnom gradu. Nevreme je tuklo i u Čačku, gde se sručio grad, a udario je i grom.

U narednih sat vremena u Sremskom, Mačvanskom i Kolubarskom okrugu, kao i na širem području Beograda jaki pljuskovi, grmljavina i grad, kao i kratkotrajno jak vetar, upozorava Republički hidrometeorološki zavod.

Na snazi je narandžasti meteoalarm, koji označava potencijalno opasno vreme.

Video: Grad i jako nevreme pogodilo prestonicu: Reke na ulicama glavnog grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA