≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 12. jun 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3
Naslovne strane, Prelistavanje Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 12. jun 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    11. jun 2021 | 22:32

    Verodostojan i istinit je samo izveštaj nezavisne mešovite Međunarodne komisije na čelu sa gospodinom Gideonom Grajfom. Baziran na istini, pravdi i činjenicama. A ne na politizaciji, morbidnosti i spekulacijama. Za Srbiju i srpski narod, general Ratko Mladić ostaje neustrašivi div, heroj, ljudina, čovek koji nije dozvolio novi kameni cvet, poput onog u Jasenovcu. Genocid jeste vršen i izvršen, ali nad Srbima. Tokom čitavog dvadesetog veka, u dva svetska rata, završno sa 2004. godinom. Nama izvinjenje ne treba. Niti bismo ga prihvatili. Postoje sudovi koji će utvrđivati činjenice i odgovornost. Uz Božiju pomoć. Na nama je da se držimo istine, da budemo jedinstveni, da čuvamo zdravlje nakon ove užasne pandemije, kao i da štitimo životnu sredinu. Jer bez prirode koja daruje čoveku najbolje plodove,pesmu ptica, čistu vodu, nema budućnosti. Ne može biti ni radosti, ni napretka, ni razvoja koji ne ugrožava.

  • Vodolijax

    11. jun 2021 | 21:06

    Ne mogu da verujem da su hteli da snimaju novog Sekulu.....nikad nisam odgledao ni jedan nastavak do kraja.........ne do kraja ,nego nisam imao volje ni 10 minuta.....

  • Kupinica

    11. jun 2021 | 21:23

    Nista novo nema,sve po starom ide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA