≫ 

Snežana gledala film i videla da nešto izlazi iz torbe: Ona se nije uplašila, ali neki muškarci jesu

- Primetim da se nešto leluja iznad torbe. Crna torba, ona crna i nisam odmah ukapirala da je zmija. Tek kada je većim delom izašla iz torbe i digla glavu shvatila sam da je zmija - kaže Snežana iz vršačkog sela Mesić

  • 6

Za neke ljude se kaže da imaju zmiju u džepu. Za one štedljivije, koji ne posežu olako u džep. To sa Snežanom iz vršačkog sela Mesić nije slučaj, mada je zmija jeste "posetila". Snežani je zmija, naime, ušla u torbu! Ne onoj za kupovinu, već onoj bez koje nijedna žena ne ide nigde. 

- Gledam neki film i primetim da se nešto pomalja iz moje torbe koja uvek stoji na škrinji ispod televizora - kaže Snežana.

- Primetim da se nešto leluja iznad torbe. Crna torba, ona crna i nisam odmah ukapirala da je zmija. Tek kada je većim delom izašla iz torbe i digla glavu shvatila sam da je zmija, još uvek sam na kauču oko tri metra daleko. Ustala, uzela torbu i istresla je na pod. Tada se dok sam otišla da uzmem nešto sa čim bih je iznela, zavukla u peć, donji deo, gde se drže drva. Tu je bio i žarač, obmotala se oko njega i tako sam je iznela - rekla je ona za Telegraf.rs.

Osim što je bila crna, zmija je, prema Snežaninim rečima, imala i dve žućkastobele tačke sa strane.

Zmija u torbi Foto: Facebook/Snezana Mikulic Ex Pfeifert

U celoj toj akciji, Snežana, se, kako nam je rekla, nije uplašila. Ali bilo je tu i nekih "muškarčina" koje nisu smele ni da priđu.

Kako je zmija, po svoj prilici neotrovna belouška, dospela u torbu, Snežana ne zna. Kako je rekla za Telegraf.rs, živi u selu koje je sa svih strana okruženo brdima i šumama, a ima i mnogo zmija. Ali, otkud ona u torbi, Snežana nema predstavu.

- Pustila sam je u travu do kanala pored kuće. Nek joj je sa srećom - napisala je Snežana na Fejsbuku.

Mnogi koji su videli Snežaninu objavu, podelili su se u dva tabora: "Ja se već naježila gledajući slike", "Ja bi umrla i tačka, a ti opušteno" i tabor "Jao, predivna je", "Kažu da donose sreću i osećaju pozitivne vibracije", a u jednom komentaru se navodi da je u pitanju takozvana kućna zmija, bezopasna i neotrovna.

Bilo kako bilo, zmija je imala sreće što je "zabasala" baš u Snežaninu torbu. Ko zna kako bi neko drugi reagovao sa žaračem u rukama.

Video: Neverovatan ples zmija u Beogradu: Pare se u naselju iz pakla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    13. jun 2021 | 22:00

    Mislim da je kanal pored kuće sasvim dovoljan podatak odakle zmija.Vodena belouška,Nutrije,veliki vodeni pacovi,kornjace,žabe,bube,stonoge,rovci itd,itd šaren je životinjski svet kanala i močvara po Banatu i sve to lako možeš zateći u kući ako živiš u blizini...

  • @Kiki

    13. jun 2021 | 22:17

    Divim se ovoj dami. Kod mene bi radila motka i to dobra.

  • Salko

    13. jun 2021 | 22:39

    Pobogu brate ja odrastao medju zmijama odaklevam toliki strah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA