Tanjug televizija danas u 11 sati počela je emitovanje programa

Brzo, tačno, provereno, istinito, i to tokom celog dana, samo na televiziji Tanjug

  • 8
Tsnjug Foto: Miloš Nadaždin/Tanjug promo

Pre dve nedelje pušen je TV signal, a danas u 11 časova iz najmodernijeg studija, sa najnovijim njuz sistemom, Tanjug je počeo sa emitovanjem programa.

Posle 78 godina, agencija, koja je emitovala i do 600 vesti dnevno, postaje još bliža i pristupačnija nudeći najbolji informativni TV sadržaj o čijoj proizvodnji vode računa najiskusniji agencijski novinari.

Ulazimo na televizijsko tržište u vremenu kada su mediji polarizovani sa željom da budemo prvi, tačni i objektivni. Cilj nam je da pokažemo da ako pružite dovoljno informacija gledaoci sami mogu da zaključe kakvo je vreme u kojem živimo – kaže Jovana Joksimović, glavna i odgovorna urednica Tanjuga.

Najbrže i najtačnije vesti tokom celog dana deliće sa gledaocima nova TV lica iza kojih stoje televizijski profesionalci okupljeni u Tanjug televiziji.

Neki od njih su iskusni novinari, urednici i TV prezenteri: Biljana Radeka, Aleksandra Stanišić, Marko Ivas, Mirko Mihajlović (na fotografiji).

Brzo, tačno, provereno, istinito, i to tokom celog dana, samo na televiziji Tanjug, na digitalnim televizijskim platformama Telekoma Srbija: mts Iris (pozicija 113 i HD pozicija 725), Supernova (pozicija 13) i m:SAT tv (Srbija sa KiM pozicija 13; za BiH pozicija 19; za Crnu Goru pozicija 20) i Orion (pozicija 12).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikii

    14. jun 2021 | 17:00

    Au...čuš..glavna i odgovorna...strašno

  • Mosa

    14. jun 2021 | 18:04

    A hocemo li I na ovoj tv da gledamo Vucica ,Vulina ,Nebojsu Krstica ,Sarapu ,Djuku ...

  • Toma

    15. jun 2021 | 13:40

    Nema više pravog star og Drzavnog Tanjuga?! Nekada bilo, sada se spominjalo?! Bogu za plakanje, da više ne postoji Drzavni Tanjug, sa oličenim brendovima zurnalizma?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA