Sa UNIQA osiguranjem – i putuješ i osvajaš!

Kroz brojne pogodnosti za korisnike putnog osiguranja, UNIQA je i ovog leta svojim klijentima omogućila da ponovo iskuse radost bezbrižnog putovanja širom sveta

  • 0
Uniqa Foto: Promo

Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 30. septembra, UNIQA svim klijentima osigurava dom dok su van Srbije - za samo 1 dinar.

I to nije sve. Korisnicima putnog osiguranja, UNIQA je osigurala i vredne nagrade za bezbrižno putovanje! Uz obilje novčanih nagrada, glavna nagrada iznosi 100.000 dinara. Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju, klijenti treba da od 15. juna do 31. avgusta kupe putno osiguranje u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara.

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvo, nezgode se dešavaju onda kad se najmanje nadamo. Zato je jedino što je potrebno za odmor bez briga - polisa UNIQA putnog osiguranja!

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa do 5.000 evra.

Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć (na fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj +381 63 36 75 99). Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, putem veb šopa, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama.

Zagarantovana zaštita, ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje sigurnim izborom za sve destinacije širom planete.

Korisnicima ostaje samo da se otisnu na željeno putovanje i zasluže nagradu za svoj bezbrižan odmor.

Sve dodatne informacije u vezi putnog osiguranja mogu se dobiti putem besplatnog info broja 0800 201 301 i na www.uniqa.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA