≫ 

Škola u Pazaru traži krivca, plesačica Sandra otkriva ko je zvao na maturu: "Radim krštenja i slave"

Da li je ovo primeren način proslave mature? Svoje mišljenje nam ostavite u komentarima

  • 45

Snimak, koji je nastao na proslavi mature u Novom Pazaru, izazvao je veliku pažnju u javnosti i još jednom je podelio na one koji su oduševljeni i na one koji osuđuju ovakav potez. Trbušna plesačica, zbog koje se podigla prašina, otkriva za Telegraf.rs da su svi prisutni bili punoletni i da nema ničeg lošeg u tome što je tako organizovano slavlje.

- Samo da kažem da me nije unajmila škola, đaci su jer mene svi poznaju jer radim na veseljima, proslavama, krštenjima, slavama, svadbama...  - objasnila je Sandra.

Naša sagovornica je na društvenoj mreži objavila poruku koju je dobila povodom plesa na proslavi.

- Toliko loših stvari... Toliko bede u ovoj zemlji... Jada i čemera... Oni kao udarnu vest prenose upravo vas... Neka ti pljunu pod prozor a ni to ne mogu... Ja sam jedna baka iz Pazara... Živa ti meni bila... Volela sam oduvek jednu takvu snajku da mi igra po ceo dan... - napisano je u poruci.

 

Povodom objavljenog snimka, Uprava Ekonomsko-trgovinske škole Novi Pazar će ispitati sve okolnosti vezane za ovaj slučaj.

- Nakon toga ćemo pokrenuti odgovarajuće postupke protiv odgovornih. Obaveštavamo da škola nije organizovala niti učestvovala u realizaciji proslave maturske večeri za maturante naše škole - rečeno je za Telegraf.rs iz navedene škole.

Da podsetimo, đaci su maturu proslavili uz prisustvo trbušne plesačice.

Kako se na snimku videlo, zabava je krenula u velikoj euforiji. Mladići su uživali u plesu i pevali, a ništa nije slutilo da će se dogoditi mala nezgoda.

Verovatno ponet dobrom atmosferom, jedan mladić je odlučio da se pridruži devojci koja je igrala i popeo se na sto. U tom momentu, sto je prevagnuo na jednu stranu i plesačica je pala sa stola, zajedno sa svim što je na njemu stajalo.

Na kraju, kao da se ništa nije desilo, sto je podignut, a devojka je nastavila da pleše "na zemlji".

Da li je ovo primeren način proslave mature? Svoje mišljenje nam ostavite u kometarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sarkazam?!?!?

    21. jun 2021 | 13:16

    Meni je najstrasnije sto ona plese po slavama tj nije do nje nego sto je uopste zovu. Slave su nam se pretvorile u zurke gde se lumpuje do ranog jutra pije i jede do iznemoglosti, sve sto je suprotno od nase vere.

  • Strasno????!!!!

    21. jun 2021 | 12:55

    Ne vidim nista lose u ovome. Nisu striptizetu uzeli. Sta ima lose u trbusnom plesu?!

  • Misha

    21. jun 2021 | 12:58

    Vrh. Kako se samo setili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA